top of page

De Koerier augustus 2023 Deel 2

Geloof niets en niemand, ook mij niet Maar start je eigen onderzoek


 De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zei in 2013 in de National Press Club in Washington DC dat buitenaardsen onder ons leven en waarschijnlijk samenwerken met de Amerikaanse overheid. Beelden van die hoorzitting, de Citizen Hearing on Disclosure, gaan op dit moment rond op social media.

De oud-minister, die in 2021 is overleden, zei dat minstens vier rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” citeerde de Huffington Post Hellyer.


 Volgens Nicole Schwab was Covid een “enorme kans” om te testen hoe het publiek zou voldoen aan autoritaire maatregelen die zouden kunnen worden gebruikt om de “Great Reset” -agenda van het WEF in te luiden.

Wie is Nicole Schwab?

Nicole Schwab is de dochter van Klaus Schwab. Hij is voor velen bekend als de oprichter en directeur van het World Economic Forum, Davos.

Het WEF vermeldt Nicole Schwab als “lid van het uitvoerend comité” van de globalistische organisatie, die ook mededirecteur is van Platform to Accelerate Nature-Based Solutions & 1t.org.


 


De Braziliaanse onderzoeksjournalist en deskundige op het gebied van geopolitiek Pepe Escobar heeft een artikel geschreven voor het alternatieve online medium The Unz Review over de “fascinerende consensus” die hij momenteel waarneemt onder Chinese deskundigen. Zij hebben geconcludeerd dat Duitsland en de Europese Unie (EU) Rusland als partner zijn kwijtgeraakt, mogelijk onherroepelijk, terwijl China Rusland heeft gewonnen als waardevolle aanvulling op zijn eigen economie


 Het is niet langer taboe om openlijk over ontvolking te praten. Zelfs velen die het concept ooit afdeden als een complottheorie, erkennen nu openlijk de realiteit dat er wereldwijde inspanningen worden geleverd om de menselijke bevolking op de planeet Aarde drastisch te verminderen


 Speciale aanbieding: Bestel je mijn 3 boeken in 1 keer dan betaal je € 90,- i.pv. €104,85

Bestel je mijn 4 boeken in 1 keer dan betaal je € 120,- i.p.v. € 144,80

Stuur een email naar ubuntuharriet@protonmail.com met als onderwerp 'Speciale aanbieding' . Vermeld je volledige adres

en maak € 90,- of €120,- over naar NL41INGB0420137904 t.n.v. HA Algra Voor EU-landen buiten Nederland +€15,- verzendkosten


 Een congressubcomité beluisterde vorige week gezworen getuigenissen van drie indrukwekkende getuigen over dramatische, goed gedocumenteerde UFO-ontmoetingen, geclassificeerde UFO-programma's en wereldveranderend bewijs van niet-menselijke intelligentie die naar verluidt voor het publiek is verborgen. Het Congres en de rest van de wereld werden omvergeblazen door de getuigenis van vooraanstaande militaire vliegers CDR David Flavor en luitenant Ryan Graves, en door de explosieve onthullingen van (voormalige) inlichtingenfunctionaris David Grusch op hoog niveau. Hoe is deze hoorzitting tot stand gekomen? Wat gebeurde er achter de schermen? En nog belangrijker, wat gebeurt er daarna? Overgangsfase momenteel met Trump Charges... - blootstelling van het tweeledige rechtssysteem, twee regeringen in het spel - HET IS EEN MILITAIRE OPERATIE

Vrijlating van de klokkenluiders... het publiek laten weten dat beide partijen met elkaar pingpongen.

Steeds wanhopiger stappen van de DOJ om klokkenluiders te sluiten

Vrijheidsstrijders dwingen de DeepState regering naar het Licht

BRICS-landen

Russische speciale operaties naar het Noordpoolgebied, escalatie van zee- en luchtbewegingenCanada houdt de Russische beweging nu in de gaten... militaire oefeningen in het hoge noordenArctische drijvende basis in Rusland

Arctica en Antartica hebben ET-relikwieën en overblijfselen... gecoördineerde operaties

Hightech Russische onderzeeërs kunnen niet worden gevonden door DS

Militaire staatsgreep in Niger – president had zijn land uitverkocht

Het Afrikaanse continent is rijk aan hulpbronnen en is geplunderd door de DeepState (waaronder het Amerikaanse centrale banksysteem en Macron Frankrijk)

Disempowerment van Amerikaanse staatsobligaties, neergang in de markt, commerciële R/E, auto-industrie, huisvesting, enz. De productie vertraagt

De NAVO wordt weggeërodeerd... kakkerlakken

Bank of America heeft zonder waarschuwing of uitleg beslag gelegd op persoonlijke rekeningen (ze zijn failliet), vrij gebruikelijk en verspreid

JP Morgan Bank heeft hetzelfde gedaan in 20 staten, rekeningen van mensen die niet ideologisch goedgekeurd zijn

DS sleept hun agenda zo lang mogelijk naar buiten, het publiek gaslightend13 zwarte Italiaanse families, Vaticaan, vrijmetselaars, geheime genootschappen... hebben alles verdraaid

Etc.


  Willem Engel heeft weer veel werk verzet – dit keer om de bijwerkingen van de Covid-injecties in kaart te brengen. Hij heeft een presentatie van gemaakt die is opgedeeld in twee delen: het eerste deel gaat over de bijwerkingen van de prik, en het tweede deel over de behandeling ervan.

In deel 2 gaat Willem in op de therapieën tegen prikschade.

De connectie met Longcovid staat nu vast. Long covid en prikschade kunnen vrijwel hetzelfde behandeld worden. Ook gaat Engel in op de fraude bij de regulatory bodies zoals FDA en EMA en het totale verlies van medisch ethiek. En op de PCR test en de mondkapjes. Het verhaal rondom C19 is volledig ontmaskerd.


 Sacha Stone is een voormalige rockmuzikant en kunstenaar die besloot zich te concentreren op wereldwijde humanitaire initiatieven voor een nieuwe aarde met duurzame technologieën die de wereldwijde omgeving zouden beschermen en het menselijk potentieel zouden ontsluiten. In 1999 richtte hij zijn eerste niet-gouvernementele organisatie op, Humanidad, die snel internationale bekendheid kreeg. Dit leidde ertoe dat hij binnen de Verenigde Naties een hogere functie kreeg om internationale humanitaire inspanningen door niet-gouvernementele organisaties te coördineren. Na twee jaar nam hij echter ontslag uit zijn positie vanwege incompetentie en corruptie op hoog niveau binnen het VN-systeem.


 


Er zitten geen materialen van biologische oorsprong in de injecties, dus geen mRNA. De inhoud van de injecties kunnen wel een effect hebben op mRNA in het lichaam, maar bevatten dat zelf niet. De injecties zijn dus puur synthetisch. We kunnen niet anders dan concluderen dat we hier met een biowapen van doen hebben, aldus Astrid Stückelberger. Want wat zit er wél in? Grafeenoxide, diverse metalen, parasieten en RFID.

Dit zijn ook de bevindingen van La Quinta Columna, een groep onderzoekers die in maart van dit jaar een conferentie organiseerden waar ze een samenvatting presenteerden van hun onderzoekswerk van de laatste drie jaar. We zijn bezig met de vertaling daarvan, zodat u wat uitgebreidere informatie over dit onderwerp binnenkort tot uw beschikking hebt.


 Matt LaCroix is een auteur, onderzoeker en historicus. Zijn werk richt zich op oude beschavingen, oude culturen, filosofie, kwantummechanica en geschiedenis.Matt LaCroix schat dat er een reeks beschavingen is geweest die zich 200.000 jaar geleden uitstrekte...Interessante discussie.


 Tim wordt vergezeld door de voormalige president van de Verenigde Staten van Amerika, Donald J Trump, om Sound of Freedom te bespreken en hoe ze samen beleid kunnen voeren dat mensenhandel uitroeit! Pranayama (Kriya Yoga) is een oude hindoeïstische meditatiebeoefening. Leer in 10 minuten mediteren zoals de oude Indiase wijzen.


 

 De sekte in de achtergrond mag dan grote bedrijven dwingen om mee te doen aan de woke gekte, er is een grens. En die grens is dat er nu langzamerhand een punt wordt bereikt dat een groot deel van de bevolking dit alles meer dan zat is.


 Ze zullen alles als wapen inzetten om je te dwingen mee te doen aan de door hen bedachte systemen. Vooral ook dingen zoals voedsel worden steeds vaker gebruikt om mensen tot iets te dwingen. Als je mensen moet dwingen om bepaalde dingen te doen, dan is er iets goed mis in de maatschappij waarin je woont.


 


 


Dus hier zijn we, niet langer in slaap. Sommigen meer wakker dan anderen, sommige meer zat dan anderen, sommige meer gewond dan anderen, sommige meer opstandig dan anderen, maar allemaal zijn we aan het ontwaken uit een nachtmerrie om erachter te komen, dat we vanaf het begin zijn belogen en voor de gek werden gehouden

Dus waar gaan we heen vanaf hier? Dit is niet waar we wilden zijn, het is niet waar we op hadden gehoopt en het is absoluut niet wat we willen voor onze kinderen.

Maar wat doen we met wat we weten? Hoe gaan we verder? Hoe veranderen we de status quo? Wat is de oplossing? Wat is het antwoord?

We zijn doelbewust geïndoctrineerd om te wachten te worden verteld wat we moeten doen, aanwijzingen, regels en mandaten te volgen, om oplossingen van anderen te verwachten, te zoeken naar begeleiding buiten onszelf, om te delegeren, op te geven en de verantwoordelijkheid weg te geven van de verantwoordelijkheid van Ons eigen welzijn, onze gezondheid, onze opleiding, onze gezond verstand en onze vrijheid.

In essentie zijn we afgeweken van het antwoord, de oplossing, de kracht en het succes, omdat we op een dwaalspoor van onszelf werden gebracht, minder werden gemaakt, beschaamd naar onderwerping, overtuigd van onze zwakte, en gehersenspoeld om te denken dat wij niets kunnen Doen.

Maar het antwoord is eenvoudig; Het antwoord ben jij.

Jij bent het antwoord. Wij zijn het antwoord en samen zijn we de oplossing.

Het meest essentiële deel van dit ontwaken, is niet zozeer de kennis van het kwaad dat de wereld beheerst, maar het begrip van de kracht van het goede dat in ons ligt.

Het antwoord is in het verschil tussen denken dat je het niet kunt en dat je weet dat je het kunt. Het is in het verschil tussen het volgen en leiden, tussen het naleven en weigeren, tussen gehoorzamen en tarten, tussen accepteren en weerstaan.

Het antwoord is in onze houding, in onze resolutie, in onze moed en in ons geloof.

Het antwoord is om samen te worden wie we zouden moeten zijn.

Het antwoord is zich aan het vormen mijn vrienden en de balans zal in ons voordeel kantelen, omdat meer en meer van ons onze kracht begrijpen, de heerschappij van ons leven weer in eigen handen nemen en weigeren te voldoen aan een systeem dat ons tot slaaf heeft gemaakt.

We waren altijd het antwoord, we wisten het gewoon niet, maar nu wel.

🙏🏻❤️🙏🏻


 


 De Deep State trekt nu elk konijn uit hun spreekwoordelijke hoed...


 Dane Wigginton onderzoekt en onthult clandestiene geo-engineering-inspanningen sinds 2002. Hij raakte voor het eerst geïnteresseerd in weersverandering toen hij de afname van de energieopbrengst van zonnepanelen opmerkte als gevolg van een vreemde toename van bewolking en de impact van zure regen op ongerepte natuur. bossen in het Lake Shasta-gebied. Zijn website geoengineeringwatch.org bevat meerdere documenten en patenten die teruggaan tot het einde van de 19e eeuw en laten zien hoe inspanningen op het gebied van geo-engineering zijn nagestreefd als een middel om de planeet te beheersen.


 Achter de schermen hebben advocaten een bodemprocedure tegen vele kopstukken van de overheid en aan de overheid gelieerde instellingen voorbereid vanwege de schade die de coronavaccins veroorzaken.


  


 Het begon in de herfst van 1980. Ik was in Wenen en het weer was ijskoud. Buiten op straat sneed de wind door mijn dunne regenjas alsof hij er niet was. Ik liep met gebogen schouders en mijn handen diep in mijn jaszakken. Mijn vingers voelden gevoelloos aan. Ik had het zo koud dat ik nauwelijks kon denken; zelfs mijn hersenen voelden bevroren aan. Ik rilde onwillekeurig en oncontroleerbaar, schrijft Dr. Vernon Coleman


 De opening van het verkiezingsseizoen voor 2024 werd deze week ingeluid toen de House Oversight Committee een getuigenis kreeg van Hunter Biden’s zakenpartner Devon Archer over verschillende documenten met betrekking tot Burisma. De volgende dag werd dit bevestigd met de opening van nog een aanklacht tegen Donald Trump.De tijdlijn bewijst dat dit geen onafhankelijke gebeurtenissen waren.


 


Podcast-gast 877 is Elena Danaan, ontwaker, bestsellerauteur en veldarcheoloog die vele jaren in Egypte en Frankrijk heeft gewerkt. Ze is ook een erfelijke sjamaan en gediplomeerde druïde die sinds haar kindertijd buitenaards contact heeft gehad en een afgezant is geworden van de galactische federatie van werelden. Tijdens deze video spraken we over de Anunnaki, Alpha Centauri, Niburu, en kregen we ook een update over de Galactische Raad.


 In het najaar van 2020 was Wilfred Wong betrokken bij een ‘reddingsactie’ om een kind te redden dat onterecht uit huis was geplaatst. Het kind zou slachtoffer zijn van seksueel misbruik door de vader. Omdat de moeder de voogdij dreigde te verliezen besloot Wong haar te helpen in een wanhoopsdaad om haar kind terug te krijgen en in veiligheid te brengen. Maar het plan om het kind te ‘kidnappen’ liep niet goed af.


 


 Ik heb zojuist een paar minuten van dit webinar beluisterd... en Alex heeft het over de RV, GCR, speciale toegangsprogramma's en geheime ruimtemacht, en klokkenluiders. Hij kreeg de indruk dat deze dingen naar buiten zouden komen of zouden gebeuren... alleen werden ze bijna zeven jaar tegengehouden en komen ze nu pas tot uiting. Al meer dan 30 jaar ben ik een actieve milieubeschermer en vrijwilliger in het natuurwerk. Daarom wil ik graag mijn hart luchten over een aantal zaken betreffende klimaat-natuur-milieu die uit hun verband worden getrokken. De klimaatdiscussie spitst zich onder druk van politici (Westerse landen, VN, EU) toe op angstscenario’s over snel stijgende zeespiegel en extreme temperatuurverhogingen op onze planeet. Ook de film uit 2006 genaamd ‘An Inconveniant Truth’ van presidentskandidaat Al Gore heeft bijgedragen aan een enorme angstcultuur ten aanzien van opwarming van de Aarde en stijging van de zeespiegels door broeikasgassen zoals waterdamp, methaan en CO².


 Hier kijken we terug naar wat deze gebeurtenis is begonnen in termen van twee mogelijke discours-tijdlijnen, een waar we erin slagen het paradigma van angst, hebzucht en geheimhouding met betrekking tot de aanwezigheid en technologie van buitenaardse wezens te verslaan, en een andere waar we voor onbepaalde tijd worden vastgebonden totdat we hebben worden gedomineerd door afleidingen die zijn ontworpen om ons op een dwaalspoor te brengen.


 Volgens de Verenigde Staten en EU is ‘Russische invloed’ verantwoordelijk voor de staatsgreep in Niger. Het Westen verliest langzaam maar zeker de grip op de grondstofrijke Sahel.

Terwijl het Westen dreigt met sancties, scheldt Rusland 23 miljard dollar schuld kwijt. Daarnaast heeft het land aangekondigd bijna 100 miljoen dollar in ontwikkelingsprojecten in Afrika te stoppen. “Is het dan vreemd dat er Russische vlaggen wapperen op straat?”


 In een niet eerder uitgezonden interview zegt politiechef van het Capitool Steven Sund tegen voormalig Fox News-presentator Tucker Carlson dat de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 een ‘cover-up’ was.

Fox News heeft het interview nooit uitgezonden. De National Pulse heeft de hand weten te leggen op de beelden.


 In Exopolitics Today, The Week in Review kijken we naar de pushback tegen David Grusch's getuigenis van reverse engineering door buitenaardse wezens, UFO Psyops, Sacha Stone's reflecties op de wereldwijde elite, de oorsprong en hedendaagse geo-engineering-inspanningen, Supersoldaten en de Artemis-akkoorden.


  Nassim Haramein heeft Nephilim/Annunaki Sun Ships op aarde gezien die onze zon gebruiken als een "Stargate"-portaal naar andere systemen.


 Eeuwenlang werd aangenomen dat het Amazone-regenwoud een enorme uitgestrektheid van natuurlijke wildernis was, onaangeroerd door mensenhanden, waar sinds mensenheugenis slechts een paar kleine inheemse stammen woonden.Nieuw onderzoek heeft echter aangetoond dat dit al lang bestaande geloof onjuist is, dat de Amazone in feite geen ongerepte wildernis is, maar ooit de thuisbasis was van een monumentale oude beschaving, een beschaving die volledig ontbreekt in de geschiedenisboeken.Wat we nu leren over deze verloren beschaving verandert niet alleen ons begrip van de menselijke geschiedenis totaal, maar heeft misschien ook de kracht om de toekomst van de mensheid zoals wij die kennen te veranderen.


 In zijn nieuwste missie -update legt JP uit hoe hij deel uitmaakte van een team dat een antigravity -vliegende driehoekige vaartuigen naar een verre locatie, waarschijnlijk Azië, heeft gestuurd om een buitenaards iemand afkomstig uit de binnenaarde te ontmoeten en hem naar de VS te brengen. JP beschrijft details van het ruimtevaartuig, het missiedoelstelling, hoe zijn team werd bevolen om niet te communiceren met het wezen, de houding van deze Nordic tijdens de vlucht, en hoe de Nordic werd afgezet van een militaire basis in de VS voor een onbekende doel.


 


Leren om je eigen cheerleader te worden is een nuttig hulpmiddel om je doelen te bereiken. Om de een of andere reden hebben we allemaal die kleine stem in ons hoofd, dat vaker wel dan niet probeert ons te overtuigen van onze beperkingen, in plaats van onze inherente vaardigheden.

Ik denk dat het op zijn best een primitief overlevingsmechanisme is en in het slechtste geval een indoctrinatie -gevolg. Wat het ook is, men moet leren om de mentale negativiteit te kalmeren en in plaats daarvan te leren positief en bemoedigend voor zichzelf te zijn, tenslotte, zo niet jij, wie dan?

Als ik me overweldigd voel over het vooruitzicht om iets nieuws te doen dat mijn gebruikelijke grenzen verlegt, merk ik dat ik deze eenvoudige mantra moet herhalen; ‘Je kunt het, je kunt het, je kunt het’. Het lijkt gek, maar het werkt.

Wacht niet tot anderen je aanmoedigen. Hoe leuk dat gevoel ook is, men moet niet wachten tot anderen je motiveren, je moet jezelf motiveren.

Het externe gejuich zal komen wanneer mensen zien hoe je iets durfde te doen wat ze niet hadden verwacht, dus verras jezelf en anderen door niet in de veiligheid van je comfortzone te vallen.

Veiligheid is het bipolaire tegenovergestelde van succes. Niets is ooit bereikt zonder iets te riskeren, dus zelfs als je gewoon het risico loopt om jezelf voor de gek te houden, is het beter om te leren van falen, dan spijt hebben dat je het niet eens hebt geprobeerd.

Kom op! Je kunt het! 😊


 806 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page