top of page

De Koerier februari 2024 Deel 1


Geloof niets en niemand, ook mij niet

maar start je eigen onderzoek

 Woensdagavond reden trekkers Brussel binnen in de richting van de Europese wijk. Daar leggen boeren donderdag het verkeer plat tijdens de Europese top. Het gebied rond het Europees Parlement is hermetisch afgesloten.

Belgische boeren blokkeren al dagen belangrijke wegen en snelwegen uit protest tegen het afbraakbeleid van de regering. Maandag werd ook al de ringweg van Brussel geblokkeerd.


 De Oude Wereldorde was de “Witte Federatie van de Ariërs”.

Het veranderen van details verandert de geschiedenis. Als je dat rustig aan doet, stapje voor stapje, zal niemand zal het merken en niemand zal het zich ooit herinneren. Dat we vooruitgang boeken is een fabeltje. Technologie (waaronder het volledig gecontroleerde internet) is de valse voorstelling van vooruitgang. De oude wereld voor de laatste “opruiming” werd voorzien van gratis energie uit de Aether, communiceren ging telepathisch, verplaatsing door teleportatie, levitatie en op het laatst luchtschepen (Zeppelin) en zeeschepen (Titanic), spoor- en tramlijnen.


 Tegen het einde van de oorlog in Azië werden zoveel mogelijk Japanse steden gebombardeerd. Na een eerste bombardement volgden er nog een paar met brandbommen. Tokyo, Osaka, Yokohama, Nagasaki, Hirosjima. Het gevolg van de beruchte bombardementscampagne van luchtmachtgeneraal Curtis Lemay.


 De Witte Hoeden, gewapend met het Quantum Financial System (QFS), zijn op een missie om informatie vrij te geven en de mensheid te bevrijden uit de klauwen van een corrupt bankkartel. Zet je schrap, want GESARA is in aantocht, en het is onvermijdelijk. De tijd voor verandering is gekomen, en niet alleen de Verenigde Staten, maar de hele wereld staat op het punt een financiële revolutie als geen ander te ervaren.


 In een ongekende gang van zaken opereren de Verenigde Staten sinds 20 januari 2021 onder een schimmig Plan voor decentralisatie van de continuïteit van de overheid, waardoor het Amerikaanse leger feitelijk aan het roer staat, met Donald Trump als opperbevelhebber. Wat zich in de diepten van deze geheime operatie ontvouwt, zal je choqueren, terwijl we ons verdiepen in de labyrintische gangen van macht, geheimhouding en intriges. Zet je schrap voor een reis die de verborgen lagen van de Amerikaanse regering onthult, een verhaal dat niet langer verborgen kan blijven.


 

Lisa Wetsel (Channeling Akashic Records 2024)


Lisa Wetsel, een toegewijde ontdekkingsreiziger van de mystieke rijken en een baken van spirituele begeleiding. Lisa's transformerende reis naar de Akasha Kronieken begon in 1996, gevoed door een meelevend hart en een verlangen om anderen te helpen. Aanvankelijk aangetrokken tot de helende kunst van massagetherapie, ontvouwde haar pad zich tot een diepgaande verkenning van het metafysische. Terwijl haar passie voor lesgeven en leren tot bloei kwam, verdiepte Lisa zich in de diepe rijken van de Akasha-kronieken, waarbij ze een uniek vermogen blootlegde om directe inzichten van de Meesters te kanaliseren. Dit cruciale moment markeerde het begin van een levenslange toewijding aan spirituele groei en het delen van diepgaande wijsheid met anderen. Tegenwoordig is Lisa een ervaren intuïtieve en spirituele leraar, met de prestigieuze titel van Level IV gecertificeerde Akashic Records Consultant. Met meer dan twintig jaar ervaring is ze een vertrouwd kanaal voor de tijdloze waarheden die in de Records zijn verankerd. Lisa's onwankelbare intentie is tijdens haar reis constant gebleven: authentiek vanuit het hart leven, de hoogste normen van integriteit hooghouden en het eeuwige streven naar waarheid belichamen. In haar rol als spirituele gids blijft Lisa Wetsel het pad verlichten voor degenen die spirituele verlichting zoeken, door een diepgaande verbinding met de Akasha-kronieken te bieden en individuen te bekrachtigen op hun eigen transformatieve reizen. Met een hartgerichte benadering en toewijding aan de waarheid blijft Lisa een baken van inspiratie voor degenen die door de diepten van spiritueel ontwaken navigeren. Geniet vandit gesprek met Lisa Wetsel.
 Ontdek onze ware geschiedenis in mijn nieuwste boek "Onze galactische oorsprong". De eerste druk bestaat uit slechts 500 exemplaren. Wees een van de eersten die deze buitengewone reis maakt. De boeken kunnen vanaf 7 februari verzonden worden. Mis het niet, reserveer jouw exemplaar vandaag!

De verkoopprijs is net als de vorige boeken €39,95

Speciale aanbieding:


Bestel je mijn 4 boeken in 1 keer dan betaal je € 120,- i.p.v. € 144,80

Stuur een email naar ubuntuharriet@protonmail.com met als onderwerp 'Speciale aanbieding' . Vermeld je volledige adres

en maak €120,- over naar NL41INGB0420137904 t.n.v. HA Algra

Voor EU-landen buiten Nederland +€15,- verzendkosten


 Globalistische inzendingen gaan door | Mogelijke Duitse poging tot staatsgreep  | Voorverkiezingen VS | ineenstorten van WW Banken

Europese valse vlag WW3-opstelling binnenkort beschikbaar De wereldwijde ineenstorting van het bankwezen versnelt Staatsgreep in Duitsland mogelijk. Lloyd Austin/Kate Windsor/Charles Windsor onderworpen aan patriotten Turkse bezetting van Syrië/Libanon/Israël en gedeeltelijke bezetting van Irak op komst MassPop ontwaken voor NAVO/westers bioterrorisme in uitvoering [D] Pogingen om de voorverkiezingen van de Amerikaanse GOP in 2024 te ondermijnen met het label ‘Binnenlandse Terreur’ waarschijnlijk SG is ervan overtuigd dat er iets anders met Lloyd Austin is gebeurd, in plaats van dat hij in Oekraïne werd uitgeschakeld. Hij legt uit... Het officiele verhaal slaat nergens op.


 In het gefluister van de ongerepte wildernis en de echo's van zeldzame dieren wacht een diep mysterie op onthulling. We nodigen je uit om deel te nemen aan een reis die taalbarrières overstijgt en banden smeedt met de wereld van de dieren. TerraLingua: een blik in het ongeziene. Terwijl de zon ondergaat en de verwachting stijgt, staan we aan de vooravond van een openbaring - een openbaring die belooft de kloof tussen mens en dier te overbruggen. Stel je een wereld voor waar de onvertelde verhalen van het wild verteld worden en waar de ritmische slagen van het hart van de natuur veranderen in dialogen die wij, mensen, kunnen begrijpen.


 Voor het Kali Yuga-overgangsvenster van 15 januari 2024 op het kanaal van Sacha Stone namen Elena Danaan en Dan Willis deel met een boodschap van de Galactische Federatie van Werelden en een korte visualisatieoefening gebaseerd op informatie gedeeld door Jen Han Eredyon om de planetaire matrix te beïnvloeden.


 


 


Mijn missie bestaat uit het coachen van mensen om zich voor te bereiden op de grootste bewustzijnsverschuiving aller tijden. Dit doe ik met behulp van mijn artikelen, boeken en persoonlijke consulten die plaats kunnen vinden via Zoom.

 

Pas wanneer je intern bent veranderd zal je alles buiten je op een andere wijze gaan ervaren. Het is dus niet de fysieke realiteit die zal verschuiven maar de mentale.   Je echte huis is dus niet het bakstenen gebouw waarin je woont maar bevindt zich binnenin je. Het maakt dan ook niet langer uit waar je bent omdat jij je huis altijd in jezelf meedraagt.

Door te investeren in je spirituele welzijn zal je de aangeboren wijsheid ontdekken die het verborgen potentieel ontsluiten.

Heb je het gevoel hierbij een steuntje te kunnen gebruiken dan kun jij je via de consultenagenda aanmelden voor een persoonlijk consult.


Hierbij wordt je verlost van je stresshormonen wat het gemakkelijker maakt om het stokje weer zelfstandig over te nemen.Deze afbeelding is gemaakt door een Japanse neuroloog

Het blijft stil als je kalm bent. Het begint te bewegen wanneer je een lichte druk ervaart. Het beweegt als een carrousel als het onder veel stress staat. Hoe is het met je?


 Waarom bouwden de orthodoxe joden in Brooklyn, New York een tunnel onder hun centrum, als er niks te verbergen was? In dit artikel gaan we ‘down the rabbi hole’ om merkwaardige details in deze zaak bloot te leggen, zoals de ingang tegenover het Joods Kindermuseum en de connectie met de Clinton Foundation. De ontdekking van de tunnel leidde tot speculatie over kindermisbruik.


 

The Trueman Show #156 Annemiek Dogan


In deze aflevering heeft Annemiek Dogan het over de uitdagingen in het leven en de verschillende dimensies van rouw. Ze stelt dat wanneer jij ervoor kiest om door het rouwproces heen te gaan, je bij de parel uitkomt. Ook heeft ze het over haar eigen levenspad en wat voor inzichten haar eigen diepgaande ervaring met rouw die als donderslag bij heldere hemel kwamen haar hebben gebracht. We trekken de deksel er af! Een aflevering waarbij we alles wat knaagt aankijken om bij die parel uit te komen en gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen!
 
Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) heeft zojuist een uitspraak gedaan tegen Israël en bepaald dat Zuid-Afrika met succes heeft beargumenteerd dat het gedrag van Israël aannemelijk genocide zou kunnen zijn. Het Hof legt Israël verschillende dwangbevelen op en herinnert Israël eraan dat zijn uitspraken volgens het internationaal recht bindend zijn.


 


 Vrijdag betoogden boeren in heel Frankrijk tegen het regeringsbeleid met blokkades en andere acties. Onder meer de verbinding tussen Lyon en de Spaanse grens over de snelwegen A7 en A9 werd geblokkeerd. Deze route was over 400 kilometer vrijwel onbruikbaar. Er ontstonden enorme files van vrachtauto’s die Frankrijk niet in konden rijden.

Daarnaast werd de A1 bezet, die Parijs verbindt met het noorden van Europa, wat leidde tot grote files.

Woensdag blokkeerden honderden Franse boeren de A35 richting Straatsburg en snelwegen in de regio Drôme. Ze hadden onder meer tenten, toiletten en grote barbecues bij zich.


 

'Heal the World' by Dimash Qudaibergen, P.Domingo Jr., E.Miklósa, E.Nechayeva, P.Čulič, A.Anisovych

 

Er staat iets groots te gebeuren – wereldwijd!


De video van Doc Chambers getoond tijdens de (Alex Jones Info Wars)…Moreel letsel binnen de Verenigde Staten. Mensen zijn in de loop van de tijd diep gewond geraakt. Als we de mensen zien opstaan, is dit het begin van een genezende beweging…Wanneer je met de Waarheid wordt geconfronteerd, kun je die negeren, of je kunt haar omarmen.De mensen worden zich bewust van het feit dat ze tot slaaf zijn gemaakt. De devaluatie van het menselijk leven… kijk maar naar de WEF-conferentie van vorige week.Ondertekenaars van het leger... het volk is momenteel krijgsgevangene, het Stockholm-syndroom. We moeten tirannie trotseren.De globalisten WILLEN een burgeroorlog. Dit verzet kan op vreedzame wijze plaatsvinden.Doc Chambers is een dierenarts met een speciale operatie met groene baretten... hij weet wat hij zegt...Dit is vrijheid en soevereiniteit, in de eerste plaats voor de staat Texas en de rest van de natie.We vechten allemaal tegen dezelfde vijand, waardoor de globalisten en hun plannen overbodig worden.

 Er wordt op dit moment terecht veel aandacht geschonken aan de enorme schade die wordt toegebracht door de 'coronavaccins'.

Daarom wordt er misschien wat minder aandacht besteed aan een andere killer die heel veel slachtoffers maakt.


 Waar de MSM altijd achter de feiten aanlopen, zo blijkt keer op keer dat wat men complottheorieën noemt haarfijn uitkomen.

Niet dat er vanuit de MSM ooit enige waardering zal komen voor het feit dat er nu dingen gebeuren waarvoor deze website al meer dan tien jaar waarschuwt.


 


 Dit jaar wordt het jaar van het Bewustzijn genoemd omdat de Waterman, Aquarius, de mensen massaal opwekt om tot bezinning te komen en op te staan uit hun geestelijke doodsslaap.


 Illuminati Insider-onthullingen, machinaties van geheime genootschappen. Dr. Sean Kirkpatrick’s opiniestuk voor Scientific America is voer voor UFO-ontmaskeraars. Ontmasker de geheime kliek van UFO-debunkers op WikipediaBelgië wordt de 34e ondertekenaar van de Artemis-akkoorden, waardoor het Amerikaanse leiderschap in ruimtevaartzaken de komende decennia verzekerd blijft. De recente verklaringen van Dr. Steven Greer bevestigen de beweringen van Jean Charles Moyen en Tony Rodrigues dat kinderen worden gekozen voor SSP’s op basis van paranormale gaven.De 2e editie van Majic Eyes Only behandelt 104 UFO-crash-ophaaloperaties van over de hele wereld. Chris Mellon onthult drie insiders met directe kennis van geheime UFO-programma's die Sean Kirpatrick informeerden en zijn opinie-claims tegenspraken.Een rapport van de inspecteur-generaal van het Ministerie van Defensie wijst op tekortkomingen in de huidige mechanismen voor UFO-rapportage door militaire diensten. Uri Geller vertelt over Werner Von Braun die hem buitenaardse lichamen laat zien in een NASA-faciliteit, wat de beweringen bevestigt dat een 4e Rijk in het geheim NASA controleert. Zeldzaam interview over de onthullingen van dr. Michael Wolf over klokkenluiders. Trailer uitgebracht voor het webinar van 3 februari, What’s Coming in 2024. Dat en meer in Exopolitiek Today the Week in Review


 In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door het onheilspellende schrikbeeld van een nucleaire oorlog, schuilt er een stille maar sinistere kracht in onze lucht, die niet alleen ons milieu maar ook ons ​​bestaan​​bedreigt. Welkom in de alarmerende wereld van atmosferische aerosolen, waar de lucht die we inademen een web van bedrog en gevaar verbergt. Dit artikel legt de verborgen waarheden bloot over chemtrails, hun verband met elektromagnetische wapens en de verschrikkelijke gevolgen die ze hebben voor de gezondheid en het voortbestaan ​​van de mensheid.

Atmosferische aerosolen, vaak ‘chemtrails’  genoemd , zijn niet slechts onschuldige strepen langs de hemel. Dit zijn clandestiene operaties die een spoor van vragen en zorgen hebben achtergelaten. Terwijl de wereld worstelt met de dreigende dreiging van een nucleaire oorlog, is het absoluut noodzakelijk dat we de sinistere geheimen achter dit ecologische terrorisme ontrafelen.


 Een gepubliceerde studie beschrijft de effecten van het medicijn Ibuprofen op de mannelijke vruchtbaarheid. Er werd aangetoond dat het medicijn bij jonge mannen een hormonale aandoening veroorzaakt die verband houdt met onvruchtbaarheid.

Volgens CNN bleek uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift Proceedings of the National Academy of Sciences' dat bij het nemen van ibuprofen in doses die gewoonlijk door atleten worden gebruikt, een kleine steekproef van jonge mannen een hormonale aandoening ontwikkelde die doorgaans op middelbare leeftijd begint, of helemaal niet, op middelbare leeftijd. .

Deze aandoening houdt verband met verminderde vruchtbaarheid, wat volgens sommigen ibuprofen perfect maakt voor de bevolkingscontrole van Agenda 21.


 

Er is iets aan het gebeuren op Antarctica. Verbergen ze het? (2024-2025)


Bijna vijf kilometer ijs begraaft het grootste deel van Antarctica en verhult een continent dat nog eens half zo groot is als de Verenigde Staten. Maar toen in 2002 een Antarctische ijsplaat ter grootte van Manhattan in minder dan een maand instortte, schokte dat wetenschappers en deed de alarmerende mogelijkheid rijzen dat Antarctica op weg was naar een meltdown. Zelfs een verlies van 10 procent van het ijs op Antarctica zou catastrofale overstromingen van kuststeden veroorzaken, zoals nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is gezien. Hoe groot is de kans op een wijdverbreide smelt? ‘Secrets Beneath the Ice’ onderzoekt of het klimaatverleden van Antarctica aanwijzingen kan bieden voor wat er kan gebeuren. NOVA volgt een ultramoderne expeditie die driekwart mijl in de Antarctische zeebodem boort. De boor herstelt rotskernen die intieme details van het klimaat en de fauna onthullen uit een tijd in het verre verleden, toen de aarde slechts een paar graden warmer was dan nu. Terwijl onderzoekers worstelen met de zwaarste omstandigheden op aarde, ontdekken ze verbazingwekkende nieuwe aanwijzingen over het verleden van Antarctica – aanwijzingen die onheilspellende gevolgen hebben voor kuststeden over de hele wereld.
 Dit is een goede om altijd in gedachten te houden!


 
 In 2017 heeft president Trump een aanbod van 21 biljoen dollar gekregen om de hele Amerikaanse staatsschuld af te betalen. Dat blijkt uit een brief van generaal Zeleny, de bewindvoerder van het Office of Military Settlements (OMS), en gearchiveerde UCC-documenten. Daarin staat het OMS vermeld als trustee van ‘gestolen fondsen’ ter waarde van 300 biljoen. De Amerikaanse belastingdienst IRS is destijds in gebreke gebleven om de betaalde staatsschuld te verrekenen. Klokkenluider Howard Bertram: “Dit is Historisch. Dit zijn hele reële documenten. Dit is écht.”


 

Darius J Wright (de toekomst getoond)
 Wat is internet?

Het internet is een surveillanceprogramma, dat door de overkoepelende militaire organisaties is opgezet. Het internet is een militair surveillanceprogramma. Dat is het verzamelen van alle mogelijke informatie over elke gebruiker die inlogt, of ooit heeft ingelogd op het internet. Het internet is naast een surveillanceprogramma ook een perfect leerplatform voor Artificial Intelligence. Gebruikers leren Kunstmatige Intelligentie hun denken en doen over te nemen en aangepast/gemanipuleerd in hun hersenen terug te programmeren. Zij denken dan en zijn er geheel onterecht van overtuigd dat zij heel goed voor zichzelf kunnen denken en doen.


 De vaccinatieschade-doofpot gaat steeds verder open. Bijwerkingencentrum Lareb publiceerde een rapport over duizenden meldingen van gezondheidsschade na coronavaccinatie. De oorzaak is volgens het Lareb ‘onduidelijk’.

Politiek en media buitelen over elkaar heen om het grootste medische experiment en waarschijnlijk de grootste medische misdaad ooit te verdedigen, zegt BVNL-partijleider Wybren van Haga.

De overheid heeft willens en wetens de autonomie over het leven en de lichamelijke integriteit van mensen afgenomen, zonder hen eerlijk te informeren over het risico. Drie ministeries keken eind 2021 zelfs naar een vaccinatieplicht.


 In dit interview gaat Elena Danaan dieper in op de belangrijkste punten uit de respectievelijke updates van Akvaaru en Oona en de vooruitzichten op onthulling binnenkort. Cruciaal is dat ze uitlegt hoe de ruimte-arken niet kunnen worden overgenomen door mensen zonder de juiste genetica. Ook legt Danaan uit hoe een Brits wetenschappelijk establishmentplan voor het onthullen van het bestaan van buitenaards leven consistent is met een onthullingsplan dat is bedacht door de Galactische Federatie. Ten slotte bespreekt Danaan een recente golf van maanbevingen en beweert dat deze waarschijnlijk het gevolg zijn van enorme infrastructuurprojecten die in uitvoering zijn.


 De WHO bereidt twee nieuwe regelingen voor die een aanval zijn op de soevereiniteit van nationale overheden en bevolkingen om hun eigen gezondheidszorg in te richten ten tijde van pandemieën.

De Amerikaande arts Meryl Nass, expert op het gebied van biologische oorlogsvoering, ontleedt het artikel in The Guardian voor ons. In dit artikel laat Nass zien welke beïnvloedingstactieken de WHO inzet om de pandemieregelingen geaccepteerd te krijgen.


  Een officieel nieuw onderzoek uit Japan heeft geconcludeerd dat alle Covid-varianten zijn ontwikkeld in biolabs en opzettelijk zijn vrijgelaten in het publiek. Algemene journalisten en gezondheidsfunctionarissen hebben de terugkeer van maskers en vaccins gepromoot om de verspreiding van de nieuwe varianten EG.5.1 en BA.X tegen te gaan. De mainstream media hebben onlangs de berichten opgedreven dat het aantal Covid-gevallen toeneemt in de aanloop naar de verkiezingen van 2024.


 Heb je al gehoord dat de Amerikaanse staat Texas officieel in staat van oorlog is beland? Puur formeel heeft de gouverneur artikel 1, Sectie 10, Paragraaf 3 van de Amerikaanse grondwet geactiveerd, die toestaat dat de staat van beleg in de staat wordt afgekondigd. En dat Texas hierdoor functioneert zonder rekening te houden met de federale overheid. Want het is juist het conflict, het hoogoplopende conflict met de regering van Joe Biden, die Texas tot deze maatregel dwingt.


 


Het is de uitspraak van Dr. Willie Soon, een moedige, uitgesproken 31-jarige wetenschapper van Harvard, die wetenschappelijk heeft bevestigd dat de theorie van door CO2 veroorzaakte klimaatverandering,  één grote leugen is, die wordt gebruikt om de mensheid te controleren. Evenals duizenden ándere wetenschappers, wiens bevindingen voor het merendeel van de wereldbevolking kennelijk minder belangrijk zijn, dan het onderdrukken van (levens-)ANGSTGEVOELENS, komt Dr. Soon met de onvermijdelijke conclusie, dat CO2 ‘het gas van het leven’ is; dat zij die waanideeën poneren en quasi-wetenschappelijk ‘ondersteunen’, bezig zijn de mensheid een loer te draaien.


 En weer valt het doek rondom de zegeningen van de vaccinaties.. In dit geval de zegeningen van de Heiligste Graal van alle vaccin: het mazelen vaccin. Eerder schreven we al, dat het zéér waarschijnlijk is, uit diverse wetenschappelijk-medische bronnen gedestilleerd, dat het toedienen van mazelenvaccins aan grote groepen mensen, ervoor zorgt, dat JUIST DE MAZELEN UITBREKEN. Niet zo heel vreemd overigens als je bedenkt, dat dit gevaar al op de bijsluiter van elk mazelenvaccin wordt gemeld..!!


 

Laura Aboli: Het tapijt van verbinding wevenIk probeerde me de magie hiervan voor te stellen; Ik kan je niet zien, ik weet niet eens wie je bent of waar je bent, maar op een vreemde, onverklaarbare manier kan ik het ‘tapijt’ van verbinding voelen dat we langzaam creëren en het is verbazingwekkend.

We zijn misschien totaal verschillend en bekijken de dingen vanuit iets andere invalshoeken, we zijn het misschien niet altijd helemaal eens en misschien begrijp je me niet altijd, maar we zijn op de een of andere manier verbonden door een behoefte, een roeping, een gevoel waar we mee bezig willen zijn. de weg naar iets beters en het goede nieuws is dat dat zo is.

Onze droom ervan, onze wens ernaar, plaveit letterlijk de weg naar een betere toekomst.

Ik probeer iedereen alleen maar aan te moedigen om op de trein van persoonlijke evolutie, zielsbewustzijn en ultieme innerlijke verbondenheid te springen.

Dat is wat ons zal transformeren in de wezens die we moeten zijn, om de verschuiving naar een nieuwe realiteit te bewerkstelligen.

Ieder van ons zal uitzoeken hoe we onze eigen persoonlijke transformatie kunnen aanpakken. 

Er bestaat geen vaste manier om dit te doen. 

Dit is bovenal een persoonlijke reis, maar we kunnen aantekeningen vergelijken, ervaringen delen, informatie doorgeven en vooral: , steun elkaar; help een handje, wees een schouder om op uit te huilen of deel een goede lach over de waanzin van de reis.

Ik ben dankbaar dat ik dit allemaal met jullie kan delen.

Soms sluit ik mijn ogen en kan ik dit prachtige ‘tapijt’ van verbinding voelen dat we langzaam aan het weven zijn terwijl we ons voortbewegen op dit pad van verlichting.

Dus bedankt dat je met mij hebt geweven, bedankt dat je weer een mooie, unieke, magische draad bent die bereid is zijn licht met ons allemaal te delen, zodat we hem over de hele wereld kunnen wikkelen en hem uiteindelijk kunnen transformeren.

Het zal gebeuren, het is slechts een kwestie van tijd, we moeten gewoon een beetje geduld hebben en blijven weven.

Ik ben vereerd om met jou te mogen weven.❤️❤️❤️


 

902 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page