top of page

De Koerier oktober 2022 deel 3Onze huidige achterlijke en onderdrukte civilisatie is nog steeds druk met het uitvinden van het wiel. Zoals Einstein heeft bewezen dat Aether niet bestaat en Parson de stoommachine heeft uitgevonden. Wat is er eigenlijk uitgevonden na de stoommachine? Internet? De tijd van de Grote Openbaringen is aanstaande. Er is al vrije energie in overvloed. Het wordt zelfs al opgewekt en verkocht aan de onwetende consument, die wordt geconfronteerd met een steeds hogere elektriciteitsrekening…..


 Albert Bourla, CEO van Pfizer heeft zich teruggetrokken uit een afspraak om te getuigen voor de speciale commissie van het Europees Parlement over COVID-19 die plaats vond op 10-10’22. Het wordt hem te heet onder de voeten? Bourla had op die dag voor een panel moeten verschijnen en naar verwachting zou hij geconfronteerd worden met vragen over hoe het vaccin contract dat vorig jaar mei met de EU werd afgesloten tot stand is gekomen.


 De wereldwijde lijntjes van het verzet worden korter en korter. Recentelijk waren Chris Sky en Monica Smit in Nederland met elk een belangrijke boodschap. Chris Sky is een zeer succesvolle Canadese mensenrechtenactivist, die al vanaf het begin van de pandemie zegt waar het op staat. Hij heeft grote groepen van de bevolking kunnen inspireren onder andere tijdens de protesten van de Truckers. Monica Smit is de initiatiefneemster van de ‘Global Walkout’. Dit is een stappenplan waarmee de bevolking zich minder kwetsbaar maakt voor de plannen van de globalisten door onafhankelijk te worden van de overheid en zich met elkaar te verbinden. Beiden richtten zich specifiek tot de Nederlandse bevolking met een belangrijke boodschap.


 De Vrije Universiteit in Amsterdam kent op 17 november een eredoctoraat toe aan de Belgische viroloog Marc van Ranst.[1] Waarom maakt dat – in combinatie met de vlag van de Sustainable Development Goals die wappert voor de universiteit – de VU tot een voorbeeld van hoe het niet moet? U leest het na een korte introductie over de persoon die kennelijk een titel nodig heeft om zijn reputatie op te vijzelen…


 Als één van de overwinnaars van de oorlog tegen de Nazi’s en oprichters van de VN, doet Rusland haar plicht jegens de bevolking van Rusland én de rest van de wereld. Ook Nederland weet wat er in dat Handvest is vastgelegd en we weten ook dat Nederland sinds 18 mei 1940 bezet gebied is en WEF-keffer Rutte fungeert hier als Reichs Kommissar. Zijn Führer heet niet meer Adolf, maar Klaus.


 "Vliegende en bijtende insecten op Jones Beach sterven in een wolk van DDT, nieuw insecticide - Een op een vrachtwagen gemonteerde generator spuit het gif, vermengd met oliedruppels, over een gebied van vier mijl van de speeltuin in New York City. Verspreid door het leger en Met marinevliegtuigen en met de hand verdreef DDT gevaarlijke ziekteverwekkende vliegen en muggen op eilanden in de Stille Oceaan.DDT heeft een nadeel: het doodt veel nuttige en onschadelijke insecten, maar doodt niet alle insectenplagen. Vogels en vissen die grote aantallen DDT eten. -vergiftigde insecten kunnen ook slachtoffers zijn (National Geographic Magazine, oktober 1945, p. 410)"


 De Stasi, de inlichtingendienst van de Oost-Duitse DDR, gebruikte kinderporno om invloedrijke persoonlijkheden in West-Europa te chanteren. Rainer Wolf – de vader van de verdwenen jongen Manuel Schadwald – speelde een sleutelrol. Deze verdwijningszaak is verweven met de Dutroux-zaak en de kinderhandel in Nederland.


 Advocaat Reiner Fuellmich richtte tijdens de corona lockdowns een Corona-onderzoekscommissie op, om de fraude omtrent het beleid en de vaccins te onderzoeken. Onenigheid over de financiële gang van zaken leidde tot een breuk met mede-oprichter Vivian Fischer. In een kort video-interview vertelt hij over zijn plannen om door te gaan met een internationale commissie.


 


Interview van Laura Eisenhower met de organisator van de ‘Freedoms tour’ Lewis HermsVoor Nederlandse vertaling druk je op ondertiteling onder in de

balk, vervolgens op vertalen, daarna druk je op Engels en komt

er een pagina waarop onderaan automatisch staat. Wanneer je

daar op drukt krijg je een hele lijst met zo'n beetje alle talen van

de wereld en waar Nederlands dus ook tussen staat


 

Hoe zagen de treinen van de 18e en 19e eeuw er van binnen uit?

Je ziet meteen de smaak van mensen in stijl en interieur.


 In dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.


 

Hoe duidelijk wil je het hebben


 
  

De ontdekking van een mozaïekvloer, daterend uit de vierde eeuw na Christus, in de stad Rastan, provincie Homs, Syrië.Het gebied van het ontdekte deel van het mozaïek heeft tot nu toe 120 vierkante meter bereikt, en dit is het negende schilderij in zijn soort dat in deze stad is ontdekt.

Het is belangrijk op te merken dat deze verdieping niet alleen ondergronds is, maar op een diepte van ongeveer 4 meter, onder de "culturele laag".


 Amelia Love interviewt Mark Attwood en Laura Eisenhower die beiden verslag doen van de ‘’ Freedom’sTour in de VS


Voor Nederlandse vertaling druk je op ondertiteling onder in de

balk, vervolgens op vertalen, daarna druk je op Engels en komt

er een pagina waarop onderaan automatisch staat. Wanneer je

daar op drukt krijg je een hele lijst met zo'n beetje alle talen van

de wereld en waar Nederlands dus ook tussen staat


  


Mysterie Geschiedenis

Mens gemaakt… ? niet noodzakelijk aardse mensen.Voor Nederlandse vertaling druk je op ondertiteling onder in de

balk, vervolgens op vertalen, daarna druk je op Engels en komt

er een pagina waarop onderaan automatisch staat. Wanneer je

daar op drukt krijg je een hele lijst met zo'n beetje alle talen van

de wereld en waar Nederlands dus ook tussen staat


 Na uitgebreid laboratorium-onderzoek stelt medisch-wetenschappelijk onderzoeker dr. Rogier Louwen van het Erasmus MC vast dat de PCR-test zoals die nu wordt gebruikt ‘ZINLOOS’ is om Covid-19 te diagnosticeren. Dat is nogal wat en betekent een fundamentele waarheidsvinding. Groot nieuws zou je zeggen? Maar wat blijkt? De publicatie van zijn onderzoek wordt tegengewerkt en Louwen is door zijn werkgever zelfs ontslagen..!!


 Ben je een ‘wappie’ of complotdenker, als je gelooft dat de diep-intense verhalen over satanisch kindermisbruik wáár zijn..? Als je de verhalen hoort van de slachtoffers, die feitelijk niets ’te winnen’ hebben met het naar buiten brengen van hun verhaal, anders dan ons te waarschuwen.. Ben je dan iemand die té goedgelovig is en ‘alles maar voor waar aanneemt’..? Of.. Of is er een kleine opening in je denken als mens, dat er een mogelijkheid is, dat deze verhalen berusten op waarheid. Dat de getuigen en klokkenluiders inderdaad niets anders te ‘winnen’ hebben, dan ons allen te WAARSCHUWEN voor deze groepen, zichzelf ‘elite’ noemende misdadigers, geesteszieken en ‘parasitaire levensvormen’..


 

Wit-Rusland-Rusland-Turkije > Inzet van Amerikaanse NG Binnenlandse Ondersteuning > Tunnelvernietiging aan de gang > Onthoud wie de vijand is 

Het kan heel moeilijk en pijnlijk zijn om door het ontwakingsproces te navigeren met degenen om ons heen die zich ertegen verzetten.

In de afgelopen jaren hebben we allemaal om deze reden ruzie, spanningen en afwijzing ervaren, dus hoe behoud je de relaties zonder jezelf daarbij te verliezen?

Ik denk dat de beste aanpak is om zachtaardig en geduldig te zijn, gemakkelijk doet het, zoals ze zeggen. De waarheid is dat sommige mensen in feite in een hypnotische staat van indoctrinatie verkeren, en hoewel alleen een enorme opschudding hen wakker zal maken, wil je niet degene zijn die dat probeert te doen, want je zult ze verliezen in de proces (ik spreek uit ervaring).

Leren je mening te uiten op een rustige, onconfronterende manier, is de beste manier om onnodige conflicten te vermijden.

Ze bombarderen met feiten en informatie werkt niet, omdat je ze het gevoel geeft dat ze worden opgesloten en zichzelf moeten verdedigen, dus subtiele feiten hier en daar laten vallen, werkt vaak beter.

Vraag hen of hun intuïtie hen niet probeert te waarschuwen, stimuleer hen om te denken wat hun gevoel is, en niet de tv, die het hen daadwerkelijk vertelt. Stel ze vragen als 'Vind je dat niet raar?' of 'Wat is de logica daarachter?' 'Klopt dit?'

Het doel is om ze aan te moedigen zelf na te denken, dus stel de vragen alsof je het antwoord niet weet, niemand houdt ervan om met een betweter te zijn.

Wapen jezelf vooral met geduld en begrijp dat we allemaal het slachtoffer zijn geworden van mentale mishandeling. Ze hebben elke techniek in het boek gebruikt om ons mentaal te martelen tot onderwerping en alleen de zeer sterken zijn erin geslaagd om niet in te storten. Dus wees zachtaardig, wees aardig en probeer ze subtiel uit hun trance te halen.

Accepteer dat je misschien te maken hebt met een verloren zaak, in welk geval je alleen kunt bidden dat er op een dag iets heel groots zal gebeuren waardoor ze uit hun hypnose zullen breken. Als die dag komt, kun je er maar beter voor ze zijn, want het zal traumatisch zijn.

Hoe pijnlijk deze reis soms ook was, wij zijn de gelukkigen die de rode pil in kleine doseringen in ons eigen tempo hebben kunnen slikken, het zijn degenen die een emmer in één keer moeten doorslikken die uiteindelijk, het meest lijden.

Laten we er allemaal voor elkaar zijn, uiteindelijk zijn we allemaal het slachtoffer van een verachtelijk kwaad dat onze geest het langst beheerst.

Het is onze plicht om diegenen te helpen die mentaal vastzitten. 

Paola Harris vond de onthullingen van kolonel Corso zo overtuigend dat ze zijn originele boekmanuscript in het Italiaans begon te vertalen. Paola besloot het UFO-onderzoek te staken en begon de getuigenissen van klokkenluiders zoals Col Corso te onderzoeken
Voor Nederlandse vertaling druk je op ondertiteling onder in de

balk, vervolgens op vertalen, daarna druk je op Engels en komt

er een pagina waarop onderaan automatisch staat. Wanneer je

daar op drukt krijg je een hele lijst met zo'n beetje alle talen van

de wereld en waar Nederlands dus ook tussen staat


 

 Bijna iedereen ontbreekt het de eerste 65 jaar van zijn of haar leven aan tijd om bepaalde zaken uit te vinden, te onderzoeken of op te helderen. Zoals bijvoorbeeld een stamboomonderzoek in het kader van “Wie ben ik en waar kom ik vandaan”. Veel is op het internet en gemeentelijke archieven te vinden, maar verder terug dan de 17e eeuw komen de meesten niet. Mits u van een oude adellijke of welgestelde geprivilegieerde familie bent, die in die tijd het lezen en schrijven machtig was.


   

Het oude Egypte fascineert onderzoekers, historici en wetenschappers al millennia. Je hoeft alleen maar naar hun oude piramides en mysterieuze graven te kijken om te zien dat dit een zeer geavanceerde beschaving was en ver voorbij zijn jaren, en nog steeds stompzinnige experts vandaag. Hier zijn 15 mysterieuze ontdekkingen in Egypte die wetenschappers beangstigen.Voor Nederlandse vertaling druk je op ondertiteling onder in de

balk, vervolgens op vertalen, daarna druk je op Engels en komt

er een pagina waarop onderaan automatisch staat. Wanneer je

daar op drukt krijg je een hele lijst met zo'n beetje alle talen van

de wereld en waar Nederlands dus ook tussen staat


 DailyMail.com onthulde dat een team wetenschappers in een high-security biolab in de Amerikaanse stad Boston een hybride virus had gemaakt – een combinatie van Omicron en de originele Wuhan-stam – dat 80% van de muizen in een onderzoek doodde.


 Is domheid van alle tijden en maken we een periode mee van extreme domheid? "Godsdiensten en profeten, filosofen en geleerden, normen en beschavingen; zij komen en gaan, maar de heroïsche domheid blijft altijd bestaan. Zij beklijft als een schaduw, zij is tegelijkertijd kwaal en therapie, gezwel en genezing. Kortom echte domheid is het enige van blijvende waarde dat de menselijke soort tot op heden heeft voortgebracht." Met het voorgaande is echter niet de vraag beantwoord wat domheid is. Wat maakt het verschil en hoe is domheid, of het ontbreken ervan, te herkennen?


  
Voor Nederlandse vertaling druk je op ondertiteling onder in de

balk, vervolgens op vertalen, daarna druk je op Engels en komt

er een pagina waarop onderaan automatisch staat. Wanneer je

daar op drukt krijg je een hele lijst met zo'n beetje alle talen van

de wereld en waar Nederlands dus ook tussen staat


 


Ten eerste kleurden de algen die zich hadden vermenigvuldigd het water bloedrood. Bovendien geeft de algenkolonie een dodelijk gif af, dat duizenden vissen en rivierbewoners doodt. Aan land gegooid, begonnen ze snel af te sterven en trokken zwermen vliegen en muggen aan. De padden hadden het meeste geluk - de uitgestorven vissen hadden geen tijd om de paddeneieren te eten en de amfibieën aten vrolijk de muggen en vliegen op de kust.

Toxine uit algen hoopt zich op in vissen, padden, weekdieren, in water en bodem, en wordt in de lucht verspreid. Mensen klagen over huidirritatie, hoesten en ademhalingsproblemen.

Als je nog steeds denkt dat je over Egyptische executies leest, heb je het mis. Dit is een beschrijving van het natuurverschijnsel Red Tide, waardoor Florida in 2018 de noodtoestand uitriep.


 


Problemen met de komende tussentijdse verkiezingen

stembiljetten per post, betrokkenheid bij het postkantoor, politieke mail-ins

missende stukjes

Komt er een pauze in de verkiezing?

Juan heeft geanticipeerd dat we dit seizoen een GROTE valse vlag zullen hebben

Russen hebben enkele FF's in Oekraïne gestopt

Wat voor soort gebeurtenis zou er kunnen gebeuren om de verkiezingen te pauzeren?

Het huidige regime in Oekraïne is trots NAZI

Rusland heeft nauwelijks iets (10% van de activa) ingezet voor de Oekraïense speciale militaire operatie

De regering van Biden steunt openlijk een NAZI-regime met een genocidale agenda (Khazariaanse maffia)

enz.


 Eindelijk hebben we de man gevonden die onderstaand epistel [LINK] onder uw aandacht probeerde te brengen, de Franse legergeneral in reserve Christian Blanchon. Hij schreef: Ze staan naast je, ze zien er normaal uit, maar… normaal, het zijn superhelden. Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de niet-gevaccineerden bewonderen omdat zij de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.


569 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Yorum


Van harte gefeliciteerd Harriet (en natuurlijk de website-ontwerpster!) met de start van "De Nieuws Trein" 💛! Het ziet er overzichtelijk, duidelijk uit en prettig leesbaar! Hoort, zegt het voort! groeten🍀 van Nel

Beğen
bottom of page