top of page

De Tafel van Asklepios

Het blijft fascinerend hoe we, mits we er voor openstaan, geleid worden in de juiste richting. Zo ontving ik in september een mail van een lezeres die mijn laatste boek had gekocht en aangaf dat iets wat ik daarin beschreven had, niet helemaal compleet was. Daar wilde ze graag over praten. Op dat moment stond mijn hoofd er niet naar omdat ik druk was met het schrijven van mijn nieuwe boek. Ik gaf aan dat ik het leuk vond om van gedachten te wisselen zodra dat klaar was. Een paar dagen later had ik een ontmoeting in Tiel om van gedachten te wisselen over de opzet van healingcentra. Hier maakte ik kennis met ‘Human Design’. Human design is een systeem van persoonlijkheidstypering dat een synthese is van astrologie, de Chinese 'I ching', het hindoeïstische chakrasysteem, joodse mystiek (kabbala) en kwantumfysica. Het functioneert als een soort persoonlijke blauwdruk, die elk individu precies laat zien hoe een doel het beste gemanifesteerd kan worden. Dit systeem demonstreert de archetypische thema’s die ons leren hoe we mens moeten zijn.

Wil je meer lezen?

Abonneer je op thenewstrain.org om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

1.199 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page