top of page

Koerier augustus 2023 deel 1

Geloof niets en niemand, ook mij niet Maar start je eigen onderzoek


 

De EU gaat vanaf 25 augustus alle berichten van het internet weren die zij beschouwt als desinformatie, nepnieuws of schending van grond- en mensenrechten. Op 25 april heeft de Commissie de eerste besluiten in het kader van de Digital Services Act (DSA) goedgekeurd. Het betreft 17 ‘Very Large Online Platforms’ (VLOP’s) en 2 ‘Very Large Online Search Engines’ (VLOSE’s) met een bereik van ten minste 45 miljoen maandelijks actieve gebruikers.


 Childrens Health Defense publiceerde dit verhelderende artikel over de WHO. Het net sluit zich, en de komende maanden en jaren zal blijken of voldoende mensen kunnen zien hoe het smerige spel wordt gespeeld en of we ons ertegen zullen verzetten. Hebben onze politieke leiders ons land al uitgeleverd aan de WHO?


 Johnson, Bush Sr. waren betrokken bij de moord op JFK... de CIA is overal ter wereld betrokken geweest bij valse vlaggen.Ole doet al tientallen jaren onderzoek naar de moord op JFK... Hij noemt het een militaire operatie.Sinds die dag werd de wereld erg donker.


 Riccardo legt het allemaal uit... de infiltratie van de cabal in Australië en nu het einde van de oorlogvoerende bezetting. Dit geldt ook voor de rest van de wereld.


 Speciale aanbieding: Bestel je mijn 3 boeken in 1 keer dan betaal je € 90,- i.pv. €104,85

Bestel je mijn 4 boeken in 1 keer dan betaal je € 120,- i.p.v. € 144,80

Stuur een email naar ubuntuharriet@protonmail.com met als onderwerp 'Speciale aanbieding' . Vermeld je volledige adres

en maak € 90,- of €120,- over naar NL41INGB0420137904 t.n.v. HA Algra Voor EU-landen buiten Nederland +€15,- verzendkosten


 De planeet aarde wordt kouder Door allerlei trucs en misleiding probeert men het te doen voorkomen dat de aarde alarmerend opwarmt.

In werkelijkheid is er geen sprake van opwarming, maar van afkoeling.


 De richtlijnen voor de seksuele opvoeding van kinderen op school van de WHO en VN maken veel los. Deze richtlijnen, die in 2018 in samenwerking met Unicef en Unesco zijn uitgevaardigd, tarten alle verbeelding, stelt advocate Carine Knapen. Ze roept ouders op: “Hebt u schoolgaande kinderen tussen 5 en 8 of 9 tot 12 jaar? Stuur dan een brief naar de directie van de school en/of de schoolraad waarin u zich met klem verzet tegen de seksuele opvoeding die beoogd wordt en eis dat de school schriftelijk bevestigt dat zij afziet van de technische richtlijnen inzake seksuele opvoeding van kinderen van de WHO. U kunt ook de bevoegde minister aanschrijven met dezelfde eis.”


 
De opname van Cyntha's presentatie over de SEKSUELE INDOCTRINATIE van kinderen en de transgender agenda.

Juni is wereldwijd uitgeroepen tot PRIDE maand en er is geen beter moment om de agenda achter deze PRIDE beweging te exposen! Veel mensen onderschatten de impact die de huidige agenda 2030 heeft op onze kinderen. Want wie ziet nu het hele plaatje? Daarom deze presentatie. Om je een totaalbeeld te geven hoe de hele maatschappij aangevallen wordt van binnenuit om de agenda van de elite uit te voeren. Bescherm je kinderen tegen wat er nu plaats vindt op scholen, sportclubs, tv, bibliotheken, letterlijk OVERAL! Nog nooit zijn kinderen zo blootgesteld aan verwarrende en ontkrachtende boodschappen als nu! Het is de hoogste tijd dit allemaal op een rijtje te zetten, het te zien voor wat het is en er gezamelijk tegen in opstand te komen. DIT MOET STOPPEN! Zorg dat je goed geinformeerd bent. Niet alleen als ouder, maar ook als grootouder, oom/tante, buur of gewoon betrokkene in de gemeenschap! DIT IS DE BELANGRIJKSTE SERIE ZOOMS DIE IK OOIT HEB GEMAAKT. WAT IS ER IMMERS BELANGRIJKER DAN DE VEILIGHEID VAN KINDEREN?


 Dit keer in de podcast: Ellemieke Vermolen. Ellemieke is presentatrice, lifestyledeskundige, schrijfster van kookboeken met verse gezonde recepten en voormalig actrice. Een aantal jaar geleden verloor ze haar jongste zoontje bij een zwangerschap van 39 weken. Hierover schreef ze een bijzonder en inspirerend boek genaamd ‘Kom weer in je kracht na verlies’, waarin ze schrijft over hoe je na een groot verlies weer op kan staan en door kan gaan. Ellemieke heeft het haar zielsmissie gemaakt om vrouwen te helpen bij zelfontwikkeling en hen weer terug in hun ware kracht te zetten.


 

 De 43-jarige Tafari Campbell is zondag verdronken voor de kust van Martha’s Vineyard. Hij was de privé-kok van Barack en Michelle Obama. Daarvoor werkte Campbell als kok in het Witte Huis.Duikers vonden het lichaam rond 10.00 uur lokale tijd in Edgartown Great Pond, waar het landhuis van Obama gelegen is. Hulpdiensten rukten massaal uit. De kok schreef in het verleden op Instagram dat hij ‘nog steeds niet’ kon zwemmen. Beelden die rondgaan op social media tonen echter dat hij een begenadigd zwemmer was.


 Dr. Michael Salla - Exopolitiek vandaagJean Charles Moyen is een buitenaardse contactpersoon en supersoldaat die diende bij een gezamenlijk Amerikaans-Frans geheim ruimteprogramma. Hij zegt dat hij tijdens zijn geheime dienst op de Solaris, het vlaggenschip van de gezamenlijke Amerikaans-Franse SSP, op missies werd gestuurd om kinderen te redden die gevangen waren genomen tijdens mensenhandeloperaties onder leiding van een buitenaardse soort genaamd de Draconiërs. Hij heeft eerder in interviews verschillende gedurfde reddingsacties onthuld waarbij kinderen betrokken waren bij real-life deep space-missies. Het is veelbetekenend dat zijn vrouw Melanie Charest en vriend, David Rousseau, ook op de Solaris dienden en betrokken waren bij de redding van kinderen in gevangenschap.


 


SG Anon bespreekt informatie over de vernietiging van ondergrondse tunnels voor mensenhandel en kinderhandel langs de Belt Road, onderdrukking/vernietiging van verraders en saboteurs WW, infiltratie in de “Good Guys”, Russian Mil-bewegingen en Trump “Phase 2” Comms. het militaire verhaal breidt zich uit, onaangename onderwerpen komen naar de oppervlakte activeert en verbreekt MK Ultra mind-programmering evenementen in Canada, Zweden, enz., om erachter te komen wie aan onze kant staat en wie niet Gezinsverlies, uitbreiding van dagtaak, evenwichtsoefening met gezin, uitdaging Operaties in Rusland, China, Afrika, enz. Melding van brand in boeddhistische tempel in China, vergelijkbaar met brand in Notre Dame

Infiltratie in ALLE religies Provincie Gansu, Three Gorges Dam, militaire locaties, ICBM's, thoriumafzettingen, DS-maffia heeft gevestigde interesse in wapencapaciteit, energiebronnen, militaire aanwezigheid rond dingen die zij belangrijk vinden, hoge veiligheid White Hats willen de DS-controle in deze regio's ontkrachten. Verbinding met Panama Papers, Barbabos, Chinese mijnholdings, enz.

Mensenhandel op Belt Road, georganiseerde kinderhandel, menselijk medisch onderzoek, etc. Significante verbinding met grote boeddhistische tempels, vergelijkbaar met westerse religieuze attracties, zeer oude sites; perfect gebied voor mensen-/orgaanhandel door regio, afleidende gebeurtenis, weersomstandigheden (ongekende overstromingen) schermen speciale operaties


 OpenAI is begonnen met de uitrol van de omstreden cryptomunt Worldcoin. Die is alleen beschikbaar voor mensen die hun iris laten scannen. Opmerkelijk genoeg staan mensen er massaal voor in de rij. Zanger Tim Douwsma vraagt: “Dit is een grap? Zijn mensen echt zo dom?”

Worldcoin start in 20 landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Spanje. Nederland zit er nog niet bij.

Gebruikers kunnen de Worldcoin-app downloaden, maar die kun je pas gebruiken na een irisscan in één van de 35 steden in de deelnemende landen.


 


 Melkveehouder Gerard Jagers uit het Twentse Saasveld dreigt het omstreden stikstofbeleid van het demissionaire kabinet lam te leggen.

De boer stapte eerder dit jaar naar de rechter om van het ministerie van Landbouw te eisen dat het 30.000 fosfaatrechtbeschikkingen voor alle melkveehouderijen in Nederland openbaar maakt.

Als het ministerie blijft weigeren, overweegt de melkveehouder de beschikkingen nietig te laten verklaren.


 Het is ongelooflijk hoeveel we de neiging hebben om bij het verleden stil te staan, het is OK om af en toe even terug te kijken, maar om het verleden toe te staan je heden en toekomst te dicteren, lijkt niet erg constructief.

Het verleden is gewoon de reeks gebeurtenissen die je hebben gevormd tot wie je bent geworden, maar als die gebeurtenissen je op ongewenste manieren hebben gevormd, dan mijn vriend is het is aan jou om jezelf te 'ontkoppelen'.

Dit idee is heel belangrijk, de meeste mensen geven zich over aan het verleden en nemen in het heden geen verantwoordelijkheid om de gevolgen van wat er al is geweest te veranderen, maar zelfs als het verleden niet kan worden veranderd, maar ons heeft beïnvloed is het nodig dat we dit leren beheersen om te kunnen veranderen.

Elke gebeurtenis, hoe traumatisch ook (binnen de rede), heeft het potentieel om ons beter of slechter te maken. We kunnen dingen toestaan om ons bitter, wrokkig, wraakachtig en hard te maken, of we kunnen ervoor kiezen om sterker, wijzer, veerkrachtiger en empathischer te worden. De keuze is aan jou.

Als je ervoor kiest om dingen toe te staan om je bitter en wrokkig te maken, moet je begrijpen dat jij je leven alleen maar erger maakt. Als je het niet erg vindt dat je leven minder gelukkig en plezierig wordt, ga je gang en wees bitter, boos, sorry voor jezelf en wraakachtig, maar realiseer je wel dat niemand bij je in de buurt wil zijn.

Maar weet je, het is veel wijzer om de pijn te verwerken, te begrijpen dat het je iets probeert te leren, erover te praten, het uit te huilen, je op te pakken, jezelf af te stoffen, te beslissen dat je er sterker van zult zijn, jij de les leert, jij je sterker voelt. Je bent wijzer en richt dan al je kracht op beter worden in plaats van iemand te willen laten boeten voor wat er is gebeurd; Daar zorgt het universum wel voor.

Dus houd je ogen op de weg voor ons en wees dankbaar dat je niet in hetzelfde gat valt, want nu weet je beter. Sta nooit toe dat dingen je nog erger maken, het leven is een kans voor ons om te evolueren, niet te evolueren.

Ga altijd voorwaarts mijn vrienden! 💪🏻

❤️❤️❤️


 Dit is het Ei van Columbus, een apparaat dat wordt getoond in het Westinghouse -display op de Columbiaanse expositie van 1893 Chicago World om het roterende magnetische veld te verklaren dat de nieuwe alternerende huidige inductiemotoren heeft aangebracht die werd ontworpen door uitvinder Nikola Tesla.

Gratis energie is overal aanwezig in onbeperkte hoeveelheden, en toch betalen we er nog steeds voor.


 


Grote voedingsbedrijven gebruiken weefsel van geaborteerde baby's om smaakadditieven in bewerkte voedingsmiddelen te produceren.

Aangezien het grootste deel van het verwerkte voedsel van vandaag de smaak mist, worden bedrijven als Senomyx ingehuurd om zelf smaken te ontwikkelen.

Elke keer dat u in massa geproduceerde verwerkte "voedsel" koopt, zoals Kraft, PepsiCo of Nestle, kiest u, of u het zich realiseert of niet, om uw gezin niet alleen genetisch gemanipuleerde gifstoffen en chemische additieven te voeden, maar ook verschillende Smaakmiddelen vervaardigd met behulp van het weefsel van afgebroken menselijke baby's.


 

De paal brak de vleugel, niet de vleugel de paal.

Denk nu eens aan de Twin Towers op 11 september 2001


  


Willem Engel heeft weer veel werk verzet – dit keer om de bijwerkingen van de Covid-injecties in kaart te brengen. Hij heeft een presentatie van gemaakt die is opgedeeld in twee delen: het eerste deel gaat over de bijwerkingen van de prik, en het tweede deel over de behandeling ervan.In het eerste deel van zijn overzicht komt het volgende aan bod:De belangrijkste ontwikkelingen, zoals de batch afhankelijkheid, de inschatting van het aantal prikdoden, de autopsies en de eerste tekenen van kanker gevallen door de prik. Ook worden de artikelen besproken die laten zien dat de prik onveilig is voor zwangere vrouwen. Engel onderbouwd de 6 belangrijkste bijwerkingen met wetenschappelijk onderzoek. Naast de myocarditis en bloedklonters in hersenen en bloedvaten vallen hieronder ook auto-immuun ziekten en kanker als gevolg van de prik en blindheid.


 De EU gaat op basis van de Digital Services Act alle berichten weren van het internet die zij beschouwt als desinformatie, nepnieuws of schending van grond- en mensenrechten. Dat zijn berichten van die media die er een andere kijk op nahouden dan het overheidsnarratief. Hoe kun je voorkomen dat je online uitsluitend leest wat de EU voorschrijft?


 Lange tijd geloofde de Amerikaanse arts Robert Malone dat de Verenigde Staten de goeieriken waren. Hij concludeert nu met tegenzin dat dat niet het geval is.In Bannon’s War Room ontmaskerde Malone de onzichtbare hand achter de eindeloze oorlogen, censuur en pandemieën. Hij zei dat de CIA op dit moment de machtigste organisatie ter wereld is. Binnen de CIA zijn allerlei groepen actief die zoveel mogelijk geld en macht proberen te vergaren.


 

"Er zijn twee soorten wereldgeschiedenis: officieel, onwaar, bedoeld voor schoolonderwijs en geheim, dat de ware oorzaken van gebeurtenissen verbergt."


Honoré de Balzac (1799-1850), Franse filosoof en romanschrijver.


 Piloten riskeren ontslag als ze UFO-waarnemingen melden. Ze krijgen te horen dat ze zich daar niet openlijk over mogen uitspreken.

Presentator Ben Hansen van het Discovery-programma UFO Witness zei in een interview met NewsNation dat er boven de Grote en Atlantische Oceaan tientallen keren vreemde lichten zijn waargenomen.


 Tussen de overload aan duisternis, false flags, gecreëerde klimaathysterie, oorlogshitserij en allerlei propagandistische berichtgevingen, bevindt zich een oase van licht, openheid en onafhankelijke berichtgeving. Het is een website die onverschrokken de gevestigde orde ter verantwoording roept voor hun wandaden. Deze oase, genaamd ‘NineForNews’, is een doorn in het oog van de heersende machten, die hun greep op de publieke opinie niet willen verliezen.


 


Een nieuwe, mogelijk gefabriceerde gezondheidscrisis ligt in het verschiet - net op tijd voor een door Bill Gates gefinancierd malariavaccin dat op de markt komt, en vlak nadat een door Gates gefinancierd bedrijf miljoenen genetisch gemodificeerde muggen heeft losgelaten in dezelfde staten waar zich de gevallen hebben voorgedaan.

Volgens het Centers for Disease Control and Prevention zijn er deze zomer alvijf gevallen van malaria bevestigd: vier in Texas en één in Florida. Dit is de eerste keer in 20 jaar dat de “potentieel dodelijke ziekte die door muggen wordt overgedragen” in USA is opgelopen.


 


Anti-veroudering, ET-geschiedenis, kinderhandel in ruimte en Amerikaanse congres UFO openbaarmaking hoorzitting

Dr. Michael Salla - Exopolitiek vandaag

Anti-aging-geneesmiddelen en technologie bestaan al; gebruikt op 20 jaar en terug personeel

Gregg Braden en John Peterson bespreken openbaarmaking

Gesprek met CMDR Thor Han eredyon tijdens een reis. Elena gebruikte haar implantaatapparaat (niet channelen) om verbinding te maken met Thor Han op het GFW -signaal. Kolonisatie van de Pleiades - transcript beschikbaar op de website van Michael.

Release van Jean-Charles Moyen's Movie-Onderwerp kinderhandel door buitenaardse wezens. Jean-Charles was in de Franse SSP. Hij is een getalenteerde schrijver, filmmaker en redacteur. Speelfilm is beschikbaar op Vimeo. Fictie gebaseerd op feitelijke ervaringen.

Christopher Mellon plaatsvervangend minister van Defensie geeft het bestaan van omgekeerde engineeringprojecten toe

UFO's zijn een bedreigingsverhaal - nationale veiligheidsgeval - Deep State Agenda

Nieuw webinar - 14 augustus

enz.


  Gregg Braden en John L. Peterson onthulden de nieuwste onthullingen van voormalig inlichtingenfunctionaris David Grusch. Nu duiken ze in de potentiële transformatie van onze wereld en economie door geavanceerde technologie te omarmen die al lang gehuld had moeten worden maar geheim gehouden is door de DeepState.


 Derek Johnson is een veteraan van het Amerikaanse leger, gepensioneerd, DV. 1776 natie, thedocuments.info, waar de geheime operatie die nu gaande is, wordt afgebroken. Derek is ook een 2-voudig Billboard Hit Artist en Songwriter, Derek is vooral bekend om zijn twee Billboard Hits "Real Cool Kinda Hot" en "Right Beer Right". Derek begint het gesprek en legt uit wat COG is en hij laat zien dat het aanwezig is. Trump en het leger hebben de controle over het land, Biden is de frontman die de hele wereld wakker schudt en de mensen laat zien hoe corrupt het systeem werkelijk is. Derek legt uit dat ze een 7-jarenplan hebben opgesteld om het 16-jarenplan van de [DS] tegen te gaan. De conclusie van het plan komt in 2024 in beeld en daarom is dit de eindstrijd


 SPECIALE GAST: ROBERT F KENNEDY JR

PANNEL: MATH HOFFA, MECC, BIGGA, CHAMP


 In een filmpje dat is geplaatst door het Zwitserse magazine Die Weltwoche is het Griekse eiland Rhodos vanuit de lucht te zien. De beelden zijn op dinsdag 25 juli gemaakt vanuit een vliegtuig.

Er is welgeteld één brand te zien. Van een vuurzee is geen sprake.


 


Mannen zijn systematisch door de staat geëmasculeerd vanuit zowel propaganda als mind-control perspectief.

De meeste van de meest gebruikte agrarische herbiciden die ze op ons voedsel sprayen, verstoort het menselijk endocriene systeem.

Endocrien systeem is verantwoordelijk voor onze hormonen, en vele andere processen in het lichaam, van conceptie tot volwassenheid en in ouderdom, inclusief de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel, de groei en functie van het reproductieve systeem, evenals het metabolisme en bloedsuikerspiegel.

Samen met een hele reeks andere chemicaliën en giftige factoren die werken als een kunstmatige oestrogenen. Dit is de reden waarom mannen zich als vrouwen voelen, en waarom vrouwen hormonale problemen hebben, omdat ze het voedsel pompen en water met deze kunstmatige gifstoffen die als oestrogenen in ons lichaam fungeren.

Plastic is ook zeer giftig voor ons endocriene systeem, als je kookt, eet of drinkt uit plastic, houd er rekening mee dat het plastic oestrogeen is en hormonen verstoort.


 We weten niet of het jou opvalt, maar steeds meer blijkt, dat de zg. ‘samenzweringstheoretici’ of in popie-jopie-taal ‘complotdenkers’ gelijk krijgen. En nu blijkt ineens, dat ‘experts’ hiervoor waarschuwen: dat dit gevaarlijk is. En natuurlijk gaat het vooral om onlineberichten, maar niet alleen. Volgens deze experts worden gevaarlijke maatschappelijke gebeurtenissen/bewegingen -zoals een paar jaar geleden het ‘Canadese vrijheidskonvooi’- gevoed door samenzweringstheorieën, en – aldus de experts- als die theorieën kloppen, legitimeert dat deze mensen om heftig dóór te gaan..


 Dit is een ouder artikel uit juni 2015, maar het is nog steeds relevant voor het opkomende idee dat de nazi's de oorlog niet hebben verloren zoals ons is verteld. In plaats daarvan infiltreerde de occulte groep die achter de nazi's zat de VS tijdens Operation Paperclip en breidde zich uit naar de wereldwijde arena, volgens sommige bronnen.


 Dit is een meeslepende documentaire over Sogyal Rinpoche, een prominente Tibetaanse Dzogchen lama. Rinpoche was beschuldigd van seksuele en fysieke mishandeling en misbruik, evenals misbruik van liefdadigheidsfondsen, met beschuldigingen die teruggaan tot de jaren zeventig.


 De dochter van Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum (WEF), heeft verklaard dat de tirannieke beperkingen tijdens de Covid-pandemie een voorbode waren van de komende “klimaatlockdowns”.


 

Oud-minister Ronald Plasterk deelt in de ‘Telegraaf’ zijn ongezouten mening en perspectieven. Een kabinet kan op verschillende manieren stranden. Het kan uiteenspatten in groot conflict. Ik heb dat meegemaakt bij de val van het kabinet-Balkenende IV. Mij staat het beeld bij dat, in de nacht dat het kabinet viel, de CDA-minister van VWS Ab Klink en ik (OCW) elkaar in de hoek van de Trêveszaal spraken, en zeiden ’Het is ook altijd ruzie in de buitenlandhoek’. In de andere sectoren werd zonder ruzie samengewerkt. CDA en CU waren zo boos over de gang van zaken dat ze kozen voor de harde lijn.


 834 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page