top of page

Persoonlijke consultenNa 23 jaar een praktijk te hebben gehad word ik nu een nieuwe richting ingedreven. Deze begint door mijn zoektocht naar de waarheid steeds meer vorm te krijgen. De missie die mij ooit heeft doen besluiten hier op Aarde te incarneren begint zichtbaar te worden.

Wij mensen zijn uniek en het wordt tijd dat we ons dit weer gaan realiseren. De mens is de belangrijkste schakel in de keten van harmonie met de aardse schepping. Ook de stralen van de zon maken deel uit van de energie en de gevoelens, die door grote aantallen mensen worden gereproduceerd. We dienen ons dus enkel te richten op Vrede en Harmonie.

Wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf houdt en een vrede- en liefdevolle omgeving om je heen creëert, verhoogt je vibratie en zul je een krachtige magneet worden voor al je wensen. Om in een 5D-realiteit te kunnen leven zul je de wereld moeten gaan observeren zonder daar nog langer emotioneel op te reageren of te oordelen. Je zult die 5D realiteit zelf moeten worden om deze te kunnen ervaren. Daarin kan ik met mijn informatie een belangrijke schakel vormen. Mijn missie bestaat uit het coachen van mensen om zich voor te bereiden op de grootste bewustzijnsverschuiving aller tijden. Dit doe ik met behulp van mijn artikelen, boeken en persoonlijke consulten die plaats kunnen vinden via Zoom.


Alle ellende die we hier over ons heen gedumpt krijgen over illegale immigranten; het instorten van de economie; de oorlogsgekte in de Oekraïne en het Midden-Oosten etc. is gekoppeld aan de 3D versie van de Aarde en is dus 3D informatie. Zolang jij je daarop blijft richten, zal dat hetgeen zijn wat je in stand houdt. Je zult dan namelijk alleen maar meer 3D frequenties naar je toe trekken. Wel is het nodig dat je alles waarneemt wat er in de 3D-realiteit plaatsvindt en heeft plaatsgevonden, omdat je alleen daarmee de thema’s kunt gaan wissen die je niet langer dienen. Hiermee voorkom je dat je in de toekomst opnieuw verstrikt kunt raken in een 3D realiteit.


IJdelheid, oppervlakkigheid van gedachten, valse voorstellingen van het wezenlijke, en traagheid van begrip vertroebelen de blik van de mens maar de warmte van de ziel is bij iedereen van binnen bewaard gebleven. Zodra we dat gaan herontdekken zal de hele werkelijkheid om ons heen veranderen in een schitterende ongerepte tuin. Alles waar de menselijke gedachte naar streeft kan dan verwezenlijkt worden. De sleutel om je uit deze Matrix te bevrijden is soevereiniteit. Stop met het aanbidden van wat dan ook. Dat is allemaal bedoeld om je in angst te houden. In plaats daarvan ga je focus richten op een Nieuwe Wereld binnenin jezelf omdat je daarmee verschuift naar een realiteit die jij verkiest.

Dat zal pas mogelijk worden wanneer je volledig uit die oude wereld bent gestapt en jij je daaruit hebt losgemaakt. De wereld waarin we leven hoeft namelijk niet eerst gerepareerd te worden, deze is perfect zoals die is. Wat dient te veranderen ben jij zelf, jouw denkwijze, omdat jij je pas naar die nieuwe wereld kunt verplaatsen wanneer je denkwijze daaraan gekoppeld is. Alleen dan zul je die andere realiteit kunnen ervaren. Dit is geen gemakkelijk opdracht omdat je daar wilskracht en doorzettingsvermogen voor nodig hebt omdat dit de echte demonen zijn die je dient te verslaan. Deze voeden zich met jouw angst, pijn en verdriet en zullen er alles aan doen om dit in stand te kunnen houden. Om deze demonen te trotseren zul jij je Ego moeten loslaten, al je triggers onder ogen durven zien, al je verslavingen overwinnen en alles opgeven waar je ooit in geloofde. Pas wanneer je intern bent veranderd zal je alles buiten je op een andere wijze gaan ervaren. Het is dus niet de fysieke realiteit die zal verschuiven maar de mentale. Je echte huis is dus niet het bakstenen gebouw waarin je woont maar bevindt zich binnenin je. Het maakt dan ook niet langer uit waar je bent omdat jij je huis altijd in jezelf meedraagt.

Eén van de krachtigste hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt om dit proces te versnellen is meditatie. Dit helpt je toegang te krijgen tot je onderbewustzijn wat de toegangspoort is om los te komen van je oude zelf, en in de nieuwe ideale versie van jezelf te stappen.


Om ons opnieuw af te kunnen stemmen is het noodzakelijk dat we onze externe reis minder aandacht geven. Er zal een significante verandering in je plaats gaan vinden wanneer je de culturele verwachtingen loslaat, en jij je persoonlijke ontwikkeling gaat omarmen. Je zult dan ook begrijpen dat het noodzakelijk wordt je lichaam, hersenen en ziel te gaan verzorgen. Door te investeren in je spirituele welzijn zul je de aangeboren wijsheid ontdekken die het verborgen potentieel ontsluiten.

Heb je het gevoel hierbij een steuntje te kunnen gebruiken dan kun jij je via de consultenagenda aanmelden voor een persoonlijk consult.


Tarief: € 50,- per 30 min.


Harriet Algra oktober 2023

518 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page