top of page

Veiling schilderijen uit ‘Op zoek naar de Waarheid’ 

De schilderijen uit ‘Op zoek naar de Waarheid’ hebben een afmeting van 50cm x 50cm. Schilderij 22 uit ‘Wakker worden uit de Hypnose heeft een afmeting van 60cm x 80cm. Klik op de foto van het schilderij voor meer uitleg. 

De minimale inleg per schilderij is € 60,- en kan enkel met € 5, €10 of een meervoud daarvan worden verhoogd. Je bod kan gemaild worden naar ubuntuharriet@protonmail.com met als onderwerp het schilderijnummer en je bod. In de email zelf vermeld je je naam en adresgegevens.

Dagelijks zal er een update gepubliceerd worden wat er is geboden en zal voor iedereen, dus ook mensen die geen abonnement op De Nieuwstrein hebben, zichtbaar zijn.

Donderdag 21 maart om middernacht sluit de veiling. De winnaars zullen op de ochtend van 22 maart per email op de hoogte worden gebracht. Zodra het geld op de rekening staat zal het schilderij naar je opgestuurd worden en kan er een afspraak ingepland worden voor een ZOOM-gesprek van 30.min. 


Disclaimer:

Harriet Algra heeft ten alle tijde het recht om biedingen te accepteren of weigeren. Zij bepaalt wie ieder schilderij gewonnen heeft. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en n je hebt bij winnen een koop- en betaalverplichting. De factuur dient binnen 24 uur overgemaakt te worden anders vervalt het gewonnen schilderij om naar de eerst volgende in rij te gaan. 


 Uitleg schilderij 1


De realiteit waarin we leven is volledig anders dan wat ze ons proberen wijs te maken. In het kort gezegd, komt het erop neer, dat ons bewustzijn is gehackt en dat we voor 98% uit programma's bestaan om te voorkomen, dat we erachter komen wie we werkelijk zijn. Je kunt niet doodgaan. Je hebt altijd geleefd en je zult altijd blijven leven. Alles wat ze ons hebben geleerd, via educatie, religie en media is één grote leugen. Ons bewustzijn is duizenden jaren geleden gehackt door een beschaving die meesters zijn in technologie maar niet kunnen scheppen zoals wij. We worden als het ware gevangengehouden door onszelf, omdat we de leugens die ons voorgehouden worden als waarheid beschouwen. Jij bent in het echt niet je naam en voornaam, dit is slechts een rol die je momenteel speelt. In werkelijkheid ben je een prachtig mooi wezen, met een enorme power. Die power of energie, wordt van ons afgetapt en daar voeden de machten achter de schermen zich mee. Je bent als het ware een batterij. Die batterij laden ze op door het creëren van stress, trauma en angst. Dit gaat door, totdat je beseft dat er in werkelijkheid niets is, om bang voor te zijn. Dit is het moment van wakker worden, en maakt dat je de weg terug naar huis weer weet te vinden en jij je weer kunt gaan bevrijden. Steekwoorden die bij onze echte wereld passen zijn Liefde, transparantie, Eenheid, gelijkwaardigheid, hart, weten, voelen. Steekwoorden die bij deze wereld hier passen zijn: Hiërarchie, angst, trauma, ziekte, dood, oorlog, religie, New Age, reïncarnatie, seks, geld, geslotenheid, geloven, misbruik, leugens, dualiteit, programma's, denken. Ieder moment van de dag, kun je kiezen, tussen talloze verschillende mogelijkheden. Over het algemeen sta je hier niet bij stil omdat je automatisch de meest voor de hand liggende keuze maakt. Dit zijn de programma's waar ik op doel. Het gaat erom dat je steeds meer uit je comfortzones durft te stappen. De roze lijn onderin, vertegenwoordigt de doorsnee mens, die nog volledig slaapt en volledig wordt geleefd door automatisch de meest voor de hand liggende keuzes te maken. Hierdoor blijft het een horizontale lijn. De gele lijn zijn de Indigokinderen, die geen enkele autoriteit boven zich dulden. Ze maken het zich niet gemakkelijk, maar het heeft tot gevolg, dat ze snel de weg naar de vrijheid terugvinden. De rode lijn zijn de mensen waar ik zelf toe behoor. Zij voelden al heel jong dat er niets klopt van deze realiteit, en zijn continu op zoek naar de waarheid. De witte lijn vertegenwoordigt de jonge starseeds, wiens geheugen nog volledig intact is en weten wat onze oorsprong is. De blauwe lijn vertegenwoordigt de mensen, die in de valstrik van de New Age zijn gelopen en uitgeschakeld zullen worden als ze in het universele vormloze licht als ultiem eindpunt blijven geloven. Donkerblauw en groen waren persoonlijke lijnen. 


 


Uitleg schilderij 2


Ons oorspronkelijke bewustzijn is heel lang geleden gehackt door een Draconische Artificiële Intelligentie. Het doel hierachter was om de scheppende vermogens van de mens onder controle te krijgen. De huidige wereld waarin we leven is een kopie van onze natuurlijke oorspronkelijke wereld, en is een synthetische realiteit. Ze zijn hierin alles dat ons doet herinneren aan onze oorspronkelijke wereld aan het wissen. Ze proberen ons steeds meer in een robot te veranderen, zodat we volledig zullen opgaan in hun wereld. Dat is de reden dat bijvoorbeeld de natuur volledig vernietigd wordt. Kinderen geen kinderen meer mogen zijn. Onze voeding vol gestopt wordt met E-nummers en pesticiden die ons DNA volledig veranderen. Vaccinaties in verschillende landen verplicht worden. Dit is hun wereld en heeft hele andere maatstaven om ons, hun slaven, onder controle te houden. Hoe meer we ons hiertegen verzetten hoe dieper we vast komen te zitten. Waar ze kost wat kost verborgen willen houden is onze scheppingskracht, omdat dit hun plannen verstoord. Hierdoor verandert hun oorspronkelijke plaatje. Dus willen we verandering dan is het heel belangrijk om die scheppingskracht actief te houden. Door middel van onze fantasie en dromen kunnen we alle aspecten van onze oorspronkelijke wereld weer terughalen. Als er genoeg mensen mee aan de slag gaan kunnen we scheuren in de quarantaine laag veroorzaken. Hierdoor kunnen we ontsnappen en terugkeren naar de oorspronkelijke wereld.

 


Uitleg schilderij 3


De realiteit die we momenteel ervaren is niet onze echte wereld. Ons bewustzijn is gehackt en we leven als het ware in een soort computerspel/hologram, waarin allerlei projecties door elkaar heen lopen. De linkerkant toont onze oorspronkelijke aarde waar we volledig ons zelf kunnen zijn. Het kenmerkt zich door de meest indrukwekkende natuur die niet voor te stellen is, zo mooi. Hier is door onze hackers een kopie van gemaakt en is nog vaag zichtbaar aan de rechterkant. Om die kopie te verdoezelen zijn er verschillende realiteiten van andere beschavingen overheen geplakt, die allemaal tegelijk in ditzelfde hologram worden uitgezonden. Hierdoor wordt het steeds moelijker om de natuur nog terug te vinden. Mensen die dit niet in de gaten hebben zullen steeds verder van zichzelf afdrijven, en meer en meer worden overgenomen door de hackers.


 


Uitleg schilderij 4


Sinds het moment dat ons bewustzijn besmet is geraakt met een virus, zijn we in een bewustzijnsval terecht gekomen. In deze artificiële realiteit worden we zogenaamd geboren en gaan we dood. Hierdoor zijn we gaan geloven dat we sterfelijk zijn. Het tegendeel is echter waar. We zijn onsterfelijk, hebben altijd geleefd en zullen altijd leven. Wij zijn puur emoties, dat is onze oorspronkelijke taal. Deze komen binnen via je hart die de informatie doorstuurt naar het brein. In het gezonde geval stuurt het brein het door naar het zenuwstelsel dat vervolgens het lichaam op de hoogte brengt, waardoor de emotie kan worden geneutraliseerd. Vanaf de geboorte, worden we volgepompt met angst, trauma en stress. Hierdoor krijgt het brein niet langer de mogelijkheid de emotie te verwerken en stopt het weg in een doosje met onverwerkte emoties. Het lichaam wordt dus niet op de hoogte gebracht. De eerstvolgende keer dat er een soortgelijke situatie plaatsvindt, raakt het lichaam in een soort shock omdat het niet weet hoe het met deze informatie om dient te gaan. Die shock creëert stresshormonen. Deze schakelen het afweersysteem uit, met als gevolg dat de afbraak van het lichaam ontstaat. Dit veroorzaakt ziekte en/of een burn-out, dat uiteindelijk de dood tot gevolg heeft. Zodra je lichaam is overleden, zullen de ‘hackers’ alles uit de kast halen om jou uit je lichaam te lokken. De reden hiervoor is het doosje met onverwerkte emoties. Hoe voller dit doosje hoe meer waard je bent voor hen. Je zult overspoelt worden met allerlei afleidingen, geheel op jou afgestemd. Deze kunnen variëren van de hereniging met overleden dierbaren; opgestegen Meesters die je verwelkomen; engelen; muziek; een geopende poort naar de hemel etc. etc. Deze onverwerkte emoties creëren een explosie, die mits je kapitein van je eigen schip blijft en je niet af laat leiden, je terug naar de quarantaine grens brengen. Vervolgens wordt je bewustzijn daar heel snel hersteld naar de 100%, waarna je terug kunt keren naar onze oorspronkelijke wereld. Laat jij je afleiden, dan vindt die explosie eveneens plaats en zal onmiddellijk worden afgetapt. Dit is het delven van het goud, waar Zecharia Sitchin over spreekt in zijn boek ‘De twaalfde Planeet’. Vervolgens wordt je naar de ‘Witte Tunnel’ geleid, waar je geheugen van dit leven volledig zal worden gewist. Zodra je ontwaakt zul je ontdekken, dat je nog steeds besmet bent met het virus, waarna je onmiddellijk terug in ditzelfde leven geboren zult worden. Dit leven heb je vaak al vele malen geleid en zal doorgaan tot je beseft, dat jij de enige levende persoon binnen in je eigen hologram bent en dat er niemand belangrijker of meer waard is, dan jijzèlf. Dit, verklaart ook de Déja Vu’s in je leven en waarom het kan, dat je mensen herkent, die je in dit leven nog nooit hebt ontmoet.


 Uitleg schilderij 5


Het leven staat niet vast. Ieder moment van de dag kun je kiezen tussen talloze verschillende mogelijkheden. Over het algemeen sta je hier niet bij stil, omdat je automatisch de meest voor de hand liggende keuze maakt. Het gaat erom dat je steeds meer uit je comfortzones durft te stappen. Dit lijkt in eerste instantie eng. Maar wanneer je er mee gaat beginnen, zul je ontdekken dat het leven veel aangenamer en leuker gaat worden. Dat komt omdat de magie tussen de woorden in zichtbaar begint te worden. Wanneer je dit probeert te begrijpen met je brein dan zul je dit nóóit ontdekken. Het is namelijk iets wat je alleen maar kunt voelen. Steekwoorden die bij deze wereld passen zijn: Liefde, transparantie, Eenheid, gelijkwaardigheid, Hart, weten, voelen, evenwicht, balans. 


 


Uitleg schilderij 6


Onze kracht ligt in het feit, dat we onze ‘eigen kleur’ dienen te behouden, onze eigen authenticiteit. Op die manier kunnen we rechtstreeks verbinding maken met onze scheppingskracht, die geactiveerd wordt door gelijktijdig aanwezig te zijn in hart, hoofd en lichaam. Zodra je in iets anders buiten je begint te geloven zoals: religies; geloofsovertuigingen; New Age; groeimodellen e.d., versmelt je kleur als het ware met dat andere, en is jouw kleur niet langer herkenbaar. Je verliest hierdoor aan kracht en wordt een speelbal van de Matrix, die je alle kanten op slingert.


 


Uitleg schilderij 7


Persoonlijkheid is slechts een rol. Die rol krijg je bij je geboorte en is tot aan je dood verbonden aan: relaties; kinderen; geld en bezittingen. De Mind Control van de opvoeding, educatie, religie, media en overheid, proberen je ervan te overtuigen dat hoe meer je studeert, hoe meer waard je wordt. Emoties worden volledig uitgebannen. Op een dag begin je wakker te worden uit de hypnose. Je ontdekt dat de media, Farmacie, overheid, religie, en alles waar je in geloofde, één grote leugen is. Je wordt als het ware opnieuw geboren. Je begint alle patronen die aan je persoonlijkheid verbonden zaten, los te laten. Dit kan tijdelijk een periode van eenzaamheid betekenen, omdat alles om je heen wegvalt. Op het moment dat je weer kunt voelen wat erbinnen in je plaatsvindt, bevrijdt jij jezelf en weet je dat je onsterfelijk bent, en dat er niets met je kan gebeuren.


 


 

Uitleg schilderij 8


Er bestaan in feite maar twee emoties: Liefde en Angst. Alle andere emoties zijn hier afgeleiden van. Zowel Liefde als Angst zijn in staat om ons te ontvoeren. Het is de kunst om steeds opnieuw de balans op de middenlijn terug te vinden. Hoe meer je verzeild raakt in deze emoties, hoe sneller je de kans loopt jezelf te verliezen. Ben je hotel de botel verliefd dan kun je niet meer helder denken. Angst zal je volledig naar buiten trekken en wordt veroorzaakt door o.a. trauma; stress; ziekte; dood; religie; geld; leugens; dualiteit; oorlog; seks; misbruik; en reïncarnatie. Het is dus belangrijk om steeds de balans terug te vinden tussen deze twee emoties. Die balans voert je naar binnen, naar je GODSKRACHT. Hier vind je eenheid, gelijkwaardigheid, openheid en... kun je voelen.


 


Uitleg schilderij 9


Onze aarde, is vele malen groter dan ons wordt verteld. Het is een schitterende waterplaneet, met een sprookjesachtige natuur met immens hoge bomen, waar de mensen in volledige harmonie met de natuur leven en waar de zon nooit onder gaat. Deze informatie is terug te vinden, in de logboeken van Admiraal Richard Byrd die met zijn bemanning die na de 2de wereldoorlog per toeval in dit deel terecht kwam. Er zijn in de afgelopen jaren steeds vaker berichten verschenen over het feit dat onze aarde plat zou zijn. Dit is niet het geval. We leven hier in een synthetische wereld, een kopie van onze oorspronkelijke aarde. Het voor de mens zichtbare deel van de aarde is inderdaad plat, omdat het deel uitmaakt van een aarde die vele malen groter is. De films ‘The Truman Show’ en ‘The Hungergames,’ waarin deze aarde overdekt is met een koepel die ons gevangen houdt, zou wel eens het antwoord hierop kunnen zijn. Het logo van de Verenigde Naties laat hetzelfde beeld zien als hiernaast. Is Antarctica de grens en quarantainelaag, die ons gevangen houdt?


 


Uitleg schilderij 10


De persoonlijkheid ofwel rol waarin we in dit leven geboren zijn, is niets anders dan een gevangenis om ons hier vast te kunnen houden. Deze wordt gekenmerkt door de zwarte kubus. Wat er in de kubus staat beschreven zijn voorbeelden van programma’s waar mensen aan verslaafd zijn geraakt. Voodoo is een manier om mensen die zich bevrijdt hebben weer terug in de kubus te zetten. Bij mensen die te veel trauma’s hebben te verwerken is het doosje met onverwerkte emoties overvol geraakt. De stresshormonen draaien overuren. Ze leven letterlijk op adrenaline. Hierbij kan een kortsluiting ontstaan in de hersenen, waarbij een alter ego of een andere persoonlijkheid ontwikkeld wordt ineens de kop kan opsteken. Dit kennen we als schizofrenie. Wat buiten de kubus staat zijn we echt. Dus gooi je persoonlijkheid van je af en durf weer te leven.


 


Uitleg schilderij 11


Persoonlijkheid is slechts een rol waarin je wordt geboren. Die rol is opgebouwd uit Patronen van Familie; DNA; Vrienden; Geloof; Geld; Baan;Ziekte; en Trauma etc. Hoe meer je die Patronen weet los te laten, hoe meer je ware wezen naar de voorgrond kan treden.


 Uitleg schilderij 12


De Transformatie

We worden in deze technologische synthetische wereld in een rol geboren. Die rol zit vast aan een identiteit, familie, vrienden en talloze verslavingen. Zolang jij je hier niet van bewust bent, ervaar je die persoonlijkheid niet als een rol, maar denk je dat je die rol bent. Zodra je wakker begint te worden, wordt het letterlijk een periode van afkicken. Zie het als de eerste dag van een nieuw begin waarin je al je beperkingen gaat loslaten. Het is het startpunt van verandering. Dit kan een periode van eenzaamheid inluiden. Steeds meer mensen uit je omgeving zullen wegvallen, relaties kunnen stuk gaan omdat je niet langer op elkaars golflengte zit. Je begint te ontdekken dat jij de enige levende persoon bent binnen in je eigen hologram. Het loslaten van je identiteit is te vergelijken met overlijden. Sterven doe je ook alleen. Op het moment dat je beseft dat jij de ‘Godskracht’ in je draagt, vindt de wederopstanding plaats. Deze vindt volledig in het nú plaats. Je wordt opnieuw de schepper in je eigen universum. Je kunt aan de slag. Welke thema’s stagneren op dit moment de energie in je leven, en trekken je als het ware naar de negatieve kant. Activeer nu de drie-eenheid van hoofd, lichaam en hart. Kantel deze thema’s vervolgens naar de positieve zijde en voel wat er gebeurd. Dus waar word je weer blij van. Wat gaat er weer stromen. Het wordt op deze manier weer terug in balans gebracht, en keert hiermee terug naar het nulpunt waardoor het oplost. Hiermee open je de poort die ze proberen te sluiten. Durf je fantasie weer te laten stromen want daarin ligt de sleutel naar de bevrijding. Waar wordt je blij van en ga daar mee aan de slag. Blijf uit de problemen stappen wantdat is allemaal afleiding om je weer terug te kunnen plaatsen in je rol. Dit proces zal je bewustzijn terug gaan brengen naar de 100%, waarmee we terug kunnen keren naar onze organische natuurlijke wereld.


 


Uitleg schilderij 13


Het labyrint of doolhof waar we in gevangen worden gehouden door de machten achter de schermen, zit uiterst slim in elkaar. Praktisch alle keuzes die we als mens kunnen maken zitten hierin verweven. Wanneer mensen wakker beginnen te worden, zullen ze in eerste instantie continu op zoek gaan naar de uitgang. Die uitgang is echter onvindbaar omdat we te maken hebben met een labyrint. Denk je de uitgang te hebben gevonden, dan zal deze onmiddellijk geblokkeerd worden door een ander script. Willen we echt onze vrijheid terugvinden, dan zullen we volledig naar binnen moeten keren en ons niet langer laten afleiden door wat er buiten ons plaatsvindt. Hiermee keren we terug op de Nullijn, de Zeropoint, waar onze Godskracht ligt opgeslagen.


 Uitleg schilderij 14


De Trilogie ‘De Matrix’ kan beschouwd worden als de best gemaakte documentaire ooit. Het wordt gebracht als zijnde een Science Fiction, maar het beschrijft letterlijk de gevangenis waarin de mensheid zich momenteel bevindt. We leven hier in een holografische werkelijkheid. Deze bestaat uit net zoveel hologrammen als dat er inwoners op deze planeet leven. Stuk voor stuk zitten we dus allemaal in ons eigen hologram, met een eigen identiteit waarin wijzelf de énige levende persoon zijn. Dit worden uitgebeeld in de verschillende cirkels die je hiernaast ziet. Alle hologrammen, dus van iedere mens, zijn over elkaar heen gelegd en met elkaar verweven. Dus in al die verschillende hologrammen ervaren we een identieke omgeving om ons ervan te overtuigen dat we ons allemaal in hetzelfde hologram bevinden. De mensen die je ervaart in je eigen hologram zijn slechts aspecten gevormd door de Matrix. Dit zijn de vierkantjes binnen in de cirkels. Je kunt dus nooit weten wat iemand anders in zijn of haar hologram ervaart. In al die verschillende hologrammen ervaren mensen stuk voor stuk een realiteit, die volledig op hen is afgestemd. Dit is dan ook de oorzaak dat mensen stuk voor stuk een andere waarheid kunnen ervaren. Pas op het moment dat je wakker wordt en je ontdekt dat je persoonlijkheid slechts een rol is, ben je in staat om weer echt contact met iemand te maken buiten de Matrix om. Laat je dus niet langer afleiden door je omgeving. Volg je eigen pad en intuïtie. Realiseer je dat de personen in jouw hologram die nog volledig in slaap lijken te zijn in hun eigen hologram misschien wel net zo wakker kunnen zijn als jijzelf.


 Uitleg schilderij 15


Kwantum Fysica. De reden dat het bewustzijn van de mens gehackt is, heeft te maken met het feit dat wij mensen de Godskracht, ofwel scheppingskracht, in ons dragen. Hiermee kunnen we alles creëren wat we willen en zelfs een paradijs op aarde scheppen. Door de val van ons bewustzijn zijn we ons hier niet langer van bewust. De beschavingen die ons hier gevangen houden, zetten geraffineerde technieken als hypnose en Mind Control in, die de mens buiten zichzelf trekken en laat geloven. Alles waar we namelijk in geloven creëren we zelf en hiermee houden we ons zelf dus gevangen. Het is dus uitermate belangrijk dat we ons hier weer bewust van worden. De scheppingskracht wordt geactiveerd door tegelijkertijd aanwezig te zijn in lichaam, hoofd en hart. Dit is de èchte drie-eenheid. Hierbij staat het brein in dienst van het hart. Van kleins af aan leren we het tegenovergestelde. Hoe dominanter het brein hoe meer je wordt beloond. Zodra die drie-eenheid actief wordt verbindt jij jezelf met de oorspronkelijke wereld. In de oorspronkelijke wereld heeft iedere mens een achterban van gemiddeld 40 duizend mensen die met je meekijken. Hoe meer mensen meekijken of waarnemen, hoe meer de oorspronkelijke uitkomst zal gaan veranderen. Dit is kwantumfysica. Om deze reden wordt alles vanuit de overheid geheimgehouden. We dienen volledig te stoppen met nog ergens in te geloven. Alles wat nodig is om onszelf te kunnen bevrijden is gaan waarnemen.


 Uitleg schilderij 16


Lichaam, hoofd en hart, vormen de èchte 3-eenheid, waarin je eigen scheppingskracht geactiveerd gaat worden. Hoe vaker je dit doet hoe sterker de kracht zich gaat ontwikkelen. Welke thema’s stagneren op dit moment de energie in je leven en trekken je als het ware naar de negatieve kant? Activeer nu de drie-eenheid van hoofd, lichaam en hart. Kantel deze thema’s vervolgens naar de positieve zijde en voel wat er gebeurt. Waar word je weer blij van. Wat gaat er weer stromen. Waar we in dit leven nooit van op de hoogte zijn gebracht is, dat alles wat we aandacht geven, wordt versterkt door onze eigen scheppingskracht. Dus richt jij je op het drama van het thema wat zich nu afspeelt, dan versterk je dit. Het komt er dus op neer dat jij je focus gaat verleggen naar het tegenovergestelde van wat zich nu afspeelt. In onze oorspronkelijke wereld bestaat geen dualiteit. Alles wordt continu op deze wijze terug in balans gebracht. Hierdoor keert het terug naar het nulpunt en lost op. Hiermee open je de poort die ze proberen te sluiten via educatie; media; overheid; religies; herschreven scripts; Smartphones; e.d. Laat je fantasie weer stromen, durf te dromen en ga een prachtig sprookje schrijven waar jezelf de hoofdrol in speelt. Begin bij je geboorte en bouw het op naar NU want daarin ligt de sleutel naar de bevrijding. We moeten dus stoppen met het zoeken naar oplossingen. Blijf uit de problemen stappen, want dat is allemaal afleiding om je weer terug te kunnen plaatsen in de rol van je persoonlijkheid.


 Uitleg schilderij 17


De Val van het Bewustzijn. Hierin is te zien hoe de onsterfelijke oorspronkelijke mens met een bewustzijn van 100% een val maakte naar een bewustzijn van nog geen 1%. Omdat tijd buiten deze aardse werkelijkheid niet bestaat, zijn alle genoemde perioden verschillende naast elkaar bestaande tijdslijnen die parallel aan elkaar lopen. Dus worden we op tijd wakker of laten we ons in een robot veranderen met een bewustzijn van 0%. 


 Uitleg schilderij 18


De mens uit de oorspronkelijke wereld is volledig uit geëvalueerd en opgebouwd uit het DNA van 12 superrassen:

 - Sirianen - Arcturianen - Andromedanen - Aneis Inaïs - Phoebels - Menselijke Reptielen - Neonaten - Dracorassen - Insectrassen - Reptielenrassen - Greys - Dzing Ze Engelen

 Ongeveer 2 miljard jaar geleden, vond er in een deel van het multiversum een verstoring plaats. Met behulp van technologieën, probeerden de mensen die verstoring te verhelpen. Hierdoor raakte hun lichaam echter in verval, waardoor ze langzamerhand geheel afhankelijk werden van die technologieën, en de verbinding met de Bron kwijtraakten. De rest van de mensheid besloot hen te gaan helpen en er een enorm groot experiment opgezet. Er werd een nieuw synthetisch universum om hen heen geplaatst om ze de kans te geven geheel op eigen kracht, met behulp van liefde de verbinding met de Bron te kunnen gaan herstellen. Er werd afgesproken dat er géén hulp van buitenaf zou worden toegestaan. Het zou volledig vanuit hun eigen kracht tot stand moeten komen om te voorkomen dat deze catastrofe ooit opnieuw zou kunnen plaatsvinden. 500 duizend jaar geleden werd dit synthetische universum echter overmeesterd door Archontische wezens met een zeer hoog ontwikkelde artificiële intelligentie. Zij hebben op geen enkele wijze verbinding met de Bron en weten zich alleen door middel van klonen, voort te planten. Deze wezens waren zeer onder de indruk van de scheppende capaciteiten van de mens. Het werd dan ook hun doel, de mensheid gevangen te houden, om hun scheppende krachten voor hun eigen doeleinden in te kunnen gaan zetten. De machten die hierbij betrokken zijn, zijn de:

• Archonten

• MK Ultra

• Rothschilds

• Deep State

• CIA

• Cabal of Illuminatie

• Draco’s

• Delta Labyrint groepen

• Annunaki

• Rockefeller’s


 Uitleg schilderij 19


Fragmentatie en defragmentatie. Hoe kleiner ons bewustzijn wordt hoe minder we waarnemen. Dit gebeurt heel geraffineerd door fragmentatie. Er wordt steeds meer kennis weggesluisd door het herschrijven van onze geschiedenis. De instanties die hierachter zitten vind je terug in het bruine vlak. We staan aan de vooravond om het laatste stukje bewustzijn kwijt te raken. Daarmee zullen we veranderen in een robot of trans humaan wezen. De technologie neemt ons meer en meer over. Het huidige internet waar je nog steeds het nodige aan informatie kunt vinden als je weet waar en hoe je zoeken moet, zal vervangen gaan worden door een gesproken internet. Hierbij kiest de A.I. (Artificiële Intelligentie) wat het antwoord zal zijn dat beschouwd gaat worden als het enige juiste. In de driehoek, lees je een aantal voorbeelden van kennis die niet langer beschikbaar is. Ze willen ons laten geloven dat we uit het stenen tijdperk komen, en naar een steeds hoger wordende beschaving groeien. Het omgekeerde is de harde waarheid. Om dit alles tot een halt te roepen moeten we massaal stoppen met de technologie die ons leven zo ‘gemakkelijk’ maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alles waar ‘SMART’ voor staat. We dienen weer naar binnen te keren. Het is uitermate belangrijk, dat we onze fantasie weer laten stromen, we weer durven dromen wat onze scheppingskracht zal activeren. Hierin ligt de sleutel naar onze vrijheid opgeslagen. De balans kan alleen hersteld worden van binnenuit. Wij zijn de ont-stoorders. We zullen uit de persoonlijke kooi dienen te stappen. Stoppen met het oplossen van problemen en trauma’s. De oplossing ligt in het NU. Stap in de ‘Godskracht’ en ben aanwezig in lichaam, hoofd en hart. Wat stagneert de energiestroom op dit moment in je leven? Draai die situatie vervolgens om en kijk wat er weer gaat stromen. Voel wat er gebeurt. Hiermee open je de poort die ze proberen te sluiten.


 


Uitleg schilderij 20


Er bestaan 2 werelden. Een natuurlijke wereld, die inwendig is en waar het bewustzijn van de volledig uit geëvalueerde mensen 100% is. Hier tegenover staat een synthetische wereld die uitwendig is. Het bewustzijn van deze reptilliaanse beschavingen ligt op 14%. De mensen uit de natuurlijke wereld leven in een werkelijkheid als onsterfelijke mensen. Ze leven in een voortdurende staat van bewustzijn van verbondenheid, en doen dat vanuit de diepste kracht van wie ze zijn. Zij kennen geen begin of einde in hun bestaan. Dit is een concept wat voor de meesten van ons buiten ons menselijk vermogen van denken valt. Deze prachtige wereld kent geen tijd zoals wij tijd op deze aarde kennen. Er wordt in tijd geleefd maar niet in tijd opeenvolgend. De mensen hebben het vermogen om door momenten heen te reizen op basis van de innerlijke kracht. Die wereld is zo krachtig, zo rijk aan gevoelens en emoties die vrij zijn van wat wij als goed en fout zien. Daar is een continue verbinding met wat erbinnen in de mens aanwezig is, en met wat buiten de mens is zoals: andere mensen, de natuur en ook andere werelden. Die staat van bewustzijn is wat wij hier het ‘Gods bewustzijn’ noemen. Dit zijn de goden. Niet verheven boven anderen maar onsterfelijke goden verbonden met alles wat is. Het is een rijk van liefde waarin iedereen harmonieus samenleeft. Hierdoor ontstaat automatisch een hoge trilling en leeft iedereen in een hogere staat van bewustzijn. De Cyborgs uit de synthetische wereld zijn technologische meesters maar zonder onze creatieve vermogens. Hierdoor hebben ze geen toegang tot het superbewustzijn. Ze hebben de mens wijsgemaakt dat de ontwikkeling binnen de technologie voortkomt uit creatief denken. Hoe meer je technologisch ontwikkeld bent hoe meer je meetelt. Hier is het transhumanisme geheel op gebaseerd. In dit synthetische universum met de nep-aarde waarin wij hier leven, overheerst een rijk van angst. Deze houdt mensen in een lage trilling en dus in een laag bewustzijn. Het wordt geleid door een intelligentie, die de door de natuur gestelde grenzen van het menselijke bestaan probeert te breken. Alle overheden en Geheime Genootschappen zijn hierbij betrokken en zijn gezamenlijk al jaren ‘de Nieuw Wereld Orde’ aan het voorbereiden. Het streven is naar technologieën die slimmer gaan worden dan mensen. De opzet is deze planeet permanent te veranderen in een nieuwe planeet waar geen ruimte meer zal zijn voor mensen zoals jij en ik, maar slechts voor een nieuw trans humaan ras. We staan op een heel belangrijk kruispunt waar we een keuze zullen moeten gaan maken. Kies je voor de Cyborgs, dan wordt je een supermens, een robot, waarbij jij je vrije wil volledig gaat kwijtraken. Of…, je wordt weer een echt mens en keer je terug naar de oorspronkelijke wereld.


 Uitleg schilderij 21


Probeer gepersonaliseerde technologie uit je leven te weren, het is levensgevaarlijk! De technologie van Smartphones zit in de chips en het maakt geen enkel verschil of ze aan of uit staan. Die chips lezen alles uit, variërend van je bankgegevens, je wifi-gedrag etc. en zijn hiermee in staat een volledige kopie van je te maken. Het gaat zover dat ze in staat zijn te weten wat je over een maand zult gaan doen en zeggen. De apps binnen Smartphones zijn de software en sluiten aan op de Blue Light Technology. Deze opereert niet in het fysieke maar in het energieveld wat voor ons oog onzichtbaar is. De apps creëren holografische plasmavelden. Deze penetreren ons bewustzijn. Deze software die we terugvinden in zowel Smartphones, I-pads en computers, genereert energievelden waaruit hardware functies ontstaan. Het gevolg daarvan is dat er ineens een chip in je hoofd is ontstaan die er nóóit in is gebracht. Deze ontstaat door middel van holografische frequentievelden die neuronen in een bepaalde baan brengen. Het is dus een holografische chip die net zo echt is als een fysieke.


 


Uitleg schilderij 22


Nulpunt schilderij 


558 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page