top of page

Introductie
De Nieuws Trein

Deze ‘Nieuws Trein’ is bedoeld om mensen te inspireren hun eigen onderzoek te gaan doen. Niemand heeft namelijk jouw waarheid, deze kun je enkel zelf ontdekken. We moeten dus aan de slag om de stukjes van jouw waarheid bij een ander op te sporen. Geloof daarbij niets en niemand maar doorvoel wat resoneert voor jou.

 

De meeste mensen zijn in deze maatschappij zeer mentaal ingesteld. Dit is het gevolg van het feit dat we door het schoolsysteem volledig zijn gehersenspoeld. Hoe hoger je opleiding is, hoe meer je mentaal getraind bent met als beloning een steeds hoger wordend salaris. We zullen weer moeten leren voelen en alles durven loslaten wat we hebben geleerd omdat dit allemaal gebaseerd is op leugens, die de waarheid van wie we werkelijk zijn verborgen proberen te houden.

 

Voor het hele artikel klik hier

Wie ben ik

 

 


 


Met name in de laatste jaren is het mij duidelijk geworden waarom ik ben waar ik ben. Puzzelstukjes vallen in een razendsnel tempo op zijn plek. Mijn hele leven weet ik al dat ik niet van deze aarde afkomstig ben. Als kind werd ik heel blij wanneer de Orion constellatie in de herfst weer zichtbaar werd aan de hemel. Daar ergens ligt mijn thuis.
Mijn hele leven bestaat uit allerlei verschillende fases, die zich stuk voor stuk kenmerken door periodes met gebeurtenissen; spirituele trainingen; vriendengroepen; die vervolgens, wanneer ik mijn zoektocht vervolgde volledig uit mijn leven verdwenen. Want niemand heeft jouw waarheid, die kun je enkel zelf ontdekken. Ik voel me daardoor net een kat met negen levens.  

Met name mijn vader heeft een hele belangrijke invloed op me gehad. Hij was degene die me de bouwstenen meegaf het avontuur op te zoeken, te reizen en te zorgen dat ik te allen tijde financieel onafhankelijk bleef, om zo altijd te kunnen doen wat mijn hart mij ingaf.

Na een zoektocht van 10 jaar waarin ik mijzelf genezen heb van kanker ontdekte ik in 1999 in Haifa Israel het BEST-systeem (Bio Energetische Stress Tester). Dit systeem was erop gericht om het afweersysteem weer sterk te krijgen. Dat vormt de basis van een gezond en sterk lichaam. Na 23 jaar een praktijk te hebben gehad word ik nu een nieuwe richting opgeleid die meer en meer vorm kreeg door mijn  zoektocht naar de waarheid. Deze voelt aan als mijn ware missie die mij ooit heeft doen besluiten hier op Aarde te incarneren in dit lichaam. Die missie bestaat uit het coachen van mensen om zich voor te bereiden op de grootste bewustzijnsverschuiving aller tijden. Dit doe ik met behulp van mijn artikelen, boeken en persoonlijke consulten die plaats kunnen vinden via Zoom of Skype. 

 

Harriet Algra oktober ’23

bottom of page