top of page

De Veiling Overgebleven Schilderijen

17 van de 22 schilderijen hebben hun weg gevonden naar hun nieuwe eigenaren.

Er zijn nog 5 over waar opnieuw op geboden kan worden. Deze veiling eindigt vrijdag 29 maart om middernacht. De hoogste bieder de nieuwe eigenaar zal worden.

De schilderijen uit ‘Op zoek naar de Waarheid’ hebben een afmeting van 50cm x 50cm. Klik op de foto van het schilderij voor meer uitleg.

Er is dit keer geen minimale inleg, behalve € 6,95 verzendkosten. Je bod kan gemaild worden naar ubuntuharriet@protonmail.com met als onderwerp het schilderijnummer en je bod. In de email zelf vermeld je je naam en adresgegevens. Dagelijks zal er een update gepubliceerd worden wat er is geboden en zal voor iedereen, dus ook mensen die geen abonnement op De Nieuwstrein hebben, zichtbaar zijn.
 

De winnaars zullen op de ochtend van 30 maart per email op de hoogte worden gebracht. Zodra het geld op de rekening staat zal het schilderij naar je opgestuurd

Disclaimer: Harriet Algra heeft ten alle tijde het recht om biedingen te accepteren of weigeren. Zij bepaalt wie ieder schilderij gewonnen heeft. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en n je hebt bij winnen een koop- en betaalverplichting. De factuur dient binnen 24 uur overgemaakt te worden anders vervalt het bod.
 

Disclaimer:

Harriet Algra heeft ten alle tijde het recht om biedingen te accepteren of weigeren. Zij bepaalt wie ieder schilderij gewonnen heeft. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en n je hebt bij winnen een koop- en betaalverplichting. De factuur dient binnen 24 uur overgemaakt te worden anders vervalt het gedane bod.

bottom of page